Erősíti jelenlétét a HR szolgáltató az észak-keleti régióban

Hírek Kiemelt

Tegnap nyitotta meg új irodáját Nyíregyházán a Work Force.

 

A Work Force napjainkra az ország harmadik legnagyobb HR szolgáltatója, idén februárra 70 százalékkal nőtt a cégtől kölcsönzött munkavállalók száma az egy évvel korábbihoz képest. A társaság által kínált szolgáltatásokat már most is számos vállalkozás használja Kelet- és Észak-Kelet-Magyarországon, többek között az energiaiparból, az autóiparból, illetve az elektronikai alkatrészgyártásból vannak ügyfeleik, jellemzően több ezer főt foglalkoztató nagyvállalatok – írják.

A nyíregyházi iroda megnyitásával tovább erősíti jelenlétét a régióban a Work Force, a tervei szerint a tavalyihoz képest többszörösére növelné a térségben kölcsönzött munkaerő számát.

Tavaly az előző évhez képest közel ötszörösére tudtuk növelni az ebben a régióban kölcsönzött munkavállalóink számát és arra számítunk, hogy az új iroda megnyitása révén folytatódik majd a dinamikus fejlődés. Azt tapasztaljuk, hogy ebben a térségben is komoly hiány van a szakképzettséget igénylő pozíciókban, így például villanyszerelőkből, hegesztőkből. Úgy gondolom, hogy a HR-szolgáltatások piacán szerzett 20 éves tapasztalatunkra támaszkodva mind a munkavállalóknak, mind a foglalkoztatóknak hasznos segítséget tudunk nyújtani” – mondta el Czellecz Zoltán, a Work Force cégvezetője.

 

SOCIAL MEDIA