Elnökséget választott a Magyar Public Relations Szövetség

Karrier

Három évre választott elnökséget és egyéb testületeket az MPRSZ a tegnapi közgyűlésen. Az elnöki tisztséget az eddigi elnök, Lakatos Zsófia nyerte el.

Alelnöknek a közgyűlés Sztaniszláv Andrást (PersonaR), Mayer Zsoltot (kommunikációs tanácsadó, tréner) és Sós Péter Jánost (B. Swan Partners) választotta. Mayer Zsolt korábban is alelnök volt, Sztaniszláv András a CIPR vezetőségi tagja az elmúlt három évben az MPRSZ nagyköveteként a nemzetközi kapcsolattartásért felelt, Sós Péter János pedig a PR Akadémia megálmodója és vezetője.

Az elnökség tagjai közül a közgyűlés megerősítette tisztségében Lakatos-Báldy Zsuzsannát (Budapesti Gazdasági Egyetem), R. Kovács Dánielt (Front Page Communications) és Siska Mátyást (ReSysten Hungary). Új tagként került az elnökségbe Kádár Balázs (Bindermann), Rácz Gábor (kommunikációs tanácsadó), Ruska Viktória (Magyar Suzuki Zrt.) és Szányi Gabriella (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara).

Az Etikai Bizottság elnöke lett Dr. Virányiné Dr. Reichenbach Mónika (Pázmánd polgármestere), tagjai Hackl Mónika (Paddington Bay), Kovács Richárd (Főgáz CNG), Maczelka Márk (SPAR) és Sasvári Tamás (IDS Communications).

A Felügyelő Bizottság elnöke maradt Durkó Sándor, tagjai Galánfi Csaba, az MPRSZ örökös tagja és Varga Zsolt.

„Folytatni fogjuk a három éve elkezdett munkát, célunk, hogy tovább növeljük a pr-szakma elismertségét. Nagy figyelmet fordítunk majd a szakma fejlesztésére, az etikai kérdésekre és nemzetközi kapcsolataink bővítésére is. Bízom benne, hogy ezzel a régi-új csapattal az elmúlt három évhez hasonló sikereket érünk majd el” – mondta el Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke.

SOCIAL MEDIA