Drága örökösök a The Floor játéktábláján!

Tejszínhub

Május 21-én visszatér a képernyőre a Drága örökösök című sorozat, de előtte a színészek még összemérték a tudásukat a The Floor játékában. Elképesztő párbajok során lett gazdája az „örökségnek”.

 

A Drága örökösök színészei is próbára tették magukat a The Floor csatamezején

Kiss Anna Laura, Lengyel Ferenc, Hajdu Steve, Magyar Attila és Varga Balázs a The Floor eddigi játékosaihoz hasonlóan saját kategóriákat választva várták, hogy párbajozhassanak a kvízműsorban. A május 21-én visszatérő Drága örökösök színészei Szujó Zoltán vezetésével meneteltek végig a kihívásokon, a végén azonban közülük is csak egy maradhatott… vagy lehet, hogy kivételesen kettő is?

 

„Nagyon csúnyán ki fog kapni” – Hajdu Steve esélyt sem adott Kiss Anna Laurának a győzelemre

A The Floor véletlengenerátora Kiss Anna Laurát sorsolta ki, aki Hajdu Steve-vel akart megküzdeni a „sportszertár” témakörben. Amikor Steve meghallotta, hogy ő lett a kiválasztott, rögtön tudta, hogy ennek a párbajnak csak egyféle vége lehet.

 

Lengyel Feri és Magyar Attila párbaján Hajdu Steve mindent megsúgott

A The Floor különkiadásának második párbaján Lengyel Feri és Magyar Attila csaptak össze a „zenés színház” kategóriában. Dalrészletek alapján kellett megmondaniuk, hogy milyen musical, rockopera vagy zenés darab egy-egy ismert slágerét hallják. Hamar kiderült azonban, hogy Hajdu Steve állandó segítségére szorulnak, hogy passzolás nélkül túléljék a játékot.

 

Bede-Fazekas Szabolcs saját témakörétől blokkolt le a The Floor párbaján

Miután Varga Balázs hívta ki egy párbajra, Bede-Fazekas Szabolcs a saját témakörében bizonyíthatott. A „futballsztárok” kategóriával azonban volt egy kisebb gondja: alig ismert fel valakit a képernyőn megjelenő focisták közül. „Ez volt a témaköröd?!” – vetette oda nevetve Hajdu Steve.

 

Hajdu Steve alig ismerte fel a Drága örökösök karaktereit?

A The Floor párbaján Varga Balázsnak és Hajdu Steve-nek azt kellett bebizonyítaniuk, hogy minden karaktert ismernek a május 21-én visszatérő Drága örökösökből. Egy gond volt csupán: Steve izgalmában még a saját fotójától is lefagyott. „Könnyebben tudtam volna felsorolni, ha operatőröket mutattok” – vonta le a tanulságot nevetve a színész.

 

Varga Balázs és Magyar Attila csatáztak a győzelemért a The Floor különkiadásában

A The Floor végső párbaja is elérkezett: Hajdú Balázs a saját kategóriáját választva, az „esküvő” témában csapott össze Magyar Attilával. A csata izgalmas megfejtéseket tartogatott, Szujó Zoltán például kijelentette, hogy az örömanya helyett bedobott anyós billegtetést örök életében idézni fogja, természetesen csakis forrásmegjelöléssel.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/thefloor

https://rtl.hu/dragaorokosok

https://www.facebook.com/dragaorokosok

https://www.facebook.com/RTLKLUB

https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl

https://instagram.com/rtlmagyarorszag

https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

SOCIAL MEDIA