Dolgozni egyetem mellett?

Hírek Kiemelt

Hogyan oldható meg, hogy valaki hasznos tapasztalatot adó és korrekten fizetett munkát kapjon az egyetem mellett? A gondolat sokakban felmerül, hiszen napjainkban egyre nehezebb megoldani anyagilag, hogy egy fiatal csak tanuljon. Egyre több a munkalehetőség, de mi az, amit a fiataloknak mindenképp érdemes szem előtt tartaniuk, ha munkát vállalnának tanulmányaik mellett?

Kecsegtető lehetőségek, munkák, amiket akár a tanulás mellett is el lehet végezni, de mégsem veszi el az időt se a tanulástól, se a szórakozástól. Mire kell figyeljen az a huszonéves, aki szeretne pénzt keresni? A felsőoktatásban tanulók körülbelül felének tud a családja anyagilag segítséget nyújtani, és biztosítani a megélhetésük költségeinek nagyobb részét. Harmaduk azonban döntően saját keresetére kell támaszkodjon. Ha nem szeretnének hitelhez folyamodni, érdemes olyan munkát keresniük, ami nem megy a tanulás rovására, vagyis fontos, hogy kötetlen legyen, alkalmazkodjon a felsőoktatási intézmény olykor előre nehezen tervezhető beosztásához is. Az egyetem melletti munkavégzés nemcsak abban segítheti a még tanuló, de hamarosan pályakezdő fiatalt, hogy pénzt keressen, de abban is, hogy beleszokjon a munka világába és értékes, később jól hasznosítható tapasztalatokat szerezzen.

Ráadásul a fiatalokat nehezen köti le a monoton munka, számukra fontos, hogy változatos és izgalmas elfoglaltságot találjanak maguknak. A hazai munkaadók közül még kevesen képesek megadni azt a fajta szabadságot, szakmai tapasztalatot és keresetet egyszerre, ami az egyetemisták számára igazán vonzó lehetne. Az Erste Mobilbankár képes olyan lehetőséget biztosítani a fiatalok számára, amely nemcsak kötetlen munkaidőt, de változatos, aktív munkát is jelent, és sikeres beilleszkedés esetén bőven fedezi a havi kiadásokat, sőt, az új munkatárs akár a jövőjét is megalapozhatja az itt keresett pénzzel. Az Erste Bank nemcsak a pénzügyi értékesítés rejtelmeibe avatja be a pályakezdőket, de folyamatos képzést is biztosít mobilbankárai részére, sőt mentorokkal is segíti az új munkatársakat annak érdekében, hogy mindig legyen mellettük egy tapasztalt kolléga, akihez bátran fordulhatnak kérdéseikkel.

Az Egyesült Államokban már rengeteg cég bevezette, hogy az egyetemi évek alatt komoly fizetéssel és színvonalas képzéssel támogatja a szorgalmas hallgatókat, itthon azonban a banki, pénzügyi szektorban még kevés jól működő példa van erre. Az Erste Mobilbankár lehetősége nyitva áll minden egyetemista előtt, akik fejlődni akarnak és már fiatalon is jól szeretnének keresni.

SOCIAL MEDIA