Disney hercegnő kollekció a TOMS-tól

Hírek

A TOMS-ot ezúttal a Walt Disney Archívum inspirálta, hogy olyan cipőket tervezzen, melyek a klasszikus Disney filmek eredeti karaktereinek rajzait ünneplik.

A 17 darabos női és gyerekkollekció darabjait a klasszikus Disney rajzfilmek eredeti rajzai díszítik, HamupipőkeCsipkerózsika és Hófehérke meséiből. A Disney x TOMS kollekcióhoz használt eredeti animált rajzok az 1930-as évek közepe és 1959 között készültek, amikor fiatal nők egy csoportja dolgozott a színfalak mögött, hogy életet és színt vigyen a Disney animációs filmekbe. Ezek a nők adták a részleteket és a varázslatot ezekhez az időtlen történetekhez, kockáról kockára, csillámról csillámra.

Az ő hatásukra fordult a TOMS a Walt Disney Archívumához inspirációért és hozott létre egy egyedi kollekciót az ikonikus Disney hercegnős rajzfilmek eredeti karaktereinek rajzaival. A Disney x TOMS kollekciónk bátorítja és segíti a nőket és lányokat, hogy kövessék az álmaikat.

A limitált kiadású kollekcióból 4 modell: a Csipkerózsika, a Hamupipőke, a Tündér Keresztanya és az egerek, Gus és Jaq képeivel díszített Alpargaták érhetők el Magyarországon 2018 július 25 -től, kizárólag a PIG Shoes üzleteiben.

Mint minden TOMS termék esetében, a Disney x TOMS kollekció darabjainak eladása után a TOMS segít egy arra rászorulónak. Akár cipőhöz, akár egészségügyi segítséghez juttatnak embereket, a Giving Partnerek keményen dolgoznak a közösségek támogatásán. Az igények felmérésekor sok Giving Partner olyan lehetőségeket keres, melyek segítenek a lányoknak és nőknek tanulni, hallatni a hangjukat, és a saját életük urai lenni.

SOCIAL MEDIA