Demcsák Zsuzsa: „A külső csak egy adottság”

Hírek Kiemelt

A Márkamonitor decemberi számában megjelent Talent management összeállításunkban arra kerestünk választ, hogyan menedzselik a televíziók a legnépszerűbb arcaikat ( cikk első részét itt, második részét itt olvashatják), az áttekintés után pedig néhány fontos „televíziós arcot” meg is mutattunk. A kisinterjúkat most online is megjelentetjük. Mai beszélgetőpartnerünk Demcsák Zsuzsa.

 

A televízióban szép is lehetsz, meg okos is. Mit jelentett a karriered indulása szempontjából, hogy döntős voltál a Szupermodell versenyen?

Csak annyit, hogy tudtam, szeretek szerepelni. A külső csak egy adottság. A belsőt mi építjük.

 

Voltál riporter, vezettél reggeli műsorokat és vetélkedőket, mostanában pedig többek között a Farm VIP műsorban láthatnak a nézők. Melyik szerepkör áll a legközelebb a szívedhez?

Imádom a Farm VIP-t. A stáb szakmailag tökéletes, emberileg fantasztikus, a műsor pedig elképesztő. A mostani, a harmadik évad mindennél jobb lesz.

 

A Nagy Duett, a MasterChef VIP és a Dancing with the Stars műsorokban versenyzőként vettél részt. Műsorvezetőként tudod hasznosítani a „másik oldalon” szerzett tapasztalatokat?

Egyértelműen! Látom, mi van a háttérben, és tudom, mi jelenik meg a kamerák előtt. Televíziós szakember vagyok, aki minden oldalán dolgozott már produkcióknak.

 

Márkamonitor 2022/4.

 

 

SOCIAL MEDIA