Ingyenes akusztikus koncertekkel hangolódhatunk a fesztiválszezonra Budapest szívében

Hírek Kiemelt

Itt a nyár és a jó idő, ami egyúttal azt is jelenti, hogy végre rengeteg szabadtéri programlehetőség közül válogathatunk. A Hard Rock Hotel Budapest jobbnál-jobb akusztikus koncertekkel kényezteti majd a zenét kedvelő kikapcsolódni vágyókat, sőt az eseményekre való belépés teljesen díjtalan, így minden látogatót és járókelőt is szívesen látnak. Az eseménysorozat egész júliusban tart.

 

Az első est előadói Anett és Livi Acoustic duo voltak, akik a legnagyobb pop-rock slágereket játszva forrósították fel a hangulatot a Nagymező és Ó utca sarkán.

Arra törekszünk, hogy minél több lehetőséget és teret adjunk a fiatal, tehetséges és feltörekvő, előadóknak, ettől a gondolattól vezérelve született meg a Wednesday Live eseménysorozatunk, mellyel a tökéletes helyszínt és programot kínáljuk egy fárasztó munkanap utáni levezetéshez vagy egy könnyed baráti összejövetelhez” – mondta Bayer Bence a Hard Rock Hotel Budapest marketing igazgatója.

(Ha netán te is zenei előadó vagy, esetleg együttesként játszotok, és szeretnétek megmutatni magatokat a közönségnek, valamint átélni a hamisíthatatlan Hard Rock életérzést, akkor további információkért jelentkezzetek a vibe@hrhbudapest.com email címen a hotel vibe managerénél.)

Július 12-én a Musical Trips Trio érkezik, tőlük jól ismert, de kevéssé játszott pop, rock és country dalokra számíthatunk egyedi, bluesos hangszerelésben a 60’as évektől napjainking. Ezt követően, július 19-én egy őrülten vagány estével készülnek: a blues és a rock & roll világ egyik ismert párosa, Sonny és Singer lesz a hangulatfelelős. Az USA déli államaiból induló tradicionális blues lesz főszerepben, de rock-a-billy és a swing zenék is felcsendülnek az este alatt. Majd a hónap utolsó szerdáján, 26-án az elmúlt 30 év kiemelkedő dalaiból hallhatunk Conortól egy válogatást, akusztikus formában. Conor 2014 óta foglalkozik feldolgozásokkal, több zenei műfajban, a kemény rockzenétől a deep house-ig kipróbálta már magát!

 

SOCIAL MEDIA