Bővül a Shell Hungary hálózata

Hírek

Új, a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek részére kialakított töltőállomással bővült a Shell Hungary zRt. hálózata Becsehelyen, az M7 autópálya mellett, a horvát és a szlovén határ közelében.

 

A Shell Hungary zRt. második, a teherfuvarozó partnerei igényeihez igazított automata gyorstöltő állomása kiváló helyen, három ország határánál helyezkedik el, Zala vármegyében. A 3,5 tonna feletti tehergépjárművek részére épített új állomás a horvát és a szlovén határhoz közeli tranzitút mentén, az M7 autópálya mellett található.

A nagy áteresztőképességű becsehelyi gyorskút automata szatellit töltőoszlopokkal rendelkezik, azaz mindkét oldalról tankolható, négy beállósávval ellátott és a FuelSave Diesel üzemanyag mellett AdBlue töltésre is lehetőséget biztosít. A gépjárművezetők kényelmét a gyors, akár 15 perc alatti tele tankolás segíti. A töltőállomás önkiszolgáló tankolást tesz lehetővé a hét minden napján, 0-24 óráig. A fizetés kizárólag szerződött partnerek részére, Shell üzemanyagkártyával lehetséges. A kútoszlopok külső terminállal felszereltek, ahol a gépjárművezetők érintésmentesen, gyorsan és kényelmesen fizethetnek – írják.

„A Shell Hungary-nél kiemelt figyelmet fordítunk szerződött partnereink, köztük a teherfuvarozó ügyfelek igényeinek magas színvonalú kiszolgálására, köztük a leghatékonyabb üzemanyag töltési lehetőségek biztosítására, ezért is bővítettük újabb kamionos gyorskúttal a Shell magyarországi hálózatát. A forgalmas tranzitútvonalon elhelyezkedő töltőállomásra betérők menetidejét jelentősen csökkentheti a tankolásra fordított idő rövidülése” – mondta el Volyánszki Zsolt, a Shell Hungary zRt. CRT (Commercial Road Transport) üzletágának értékesítési vezetője.

 

SOCIAL MEDIA