Élőben láthatják a nézők Messi, Di María, Suárez, Alisson és Díaz meccseit

Hírek Kiemelt

A Network4 Media Group újabb értékes közvetítési jogot szerzett meg: három év után ismét elhozza a magyar futball rajongóknak a Copa Américát.

 

Az amerikai kontinensviadalt ezúttal az Egyesült Államokban rendezik meg. Bár az Európa-bajnokság és a Copa América menetrendje nagyjából fedi egymást, a szurkolóknak nem kell választaniuk Szoboszlaiék és Messiék között.  Az amerikai torna meccseit jellemzően – magyar idő szerint – éjszaka tartják, ám még aznap képernyőre kerülnek az ismétlések az ARENA4 és MATCH4 sporttelevíziók műsorán. A NET4+ streaming szolgáltatás előfizetői akkor nézik vissza a mérkőzéseket, amikor csak akarják, és természetesen online is élőben követhetik a mérkőzéseket.

„Közel húsz kollégánk dolgozik majd azon, hogy elhozzuk a magyar nézőknek a Copa összes fontos mozzanatát. Hosszú éjszakák várnak a szerkesztőkre és kommentátorokra, de megéri a fáradtság, mert egy különleges futball csemegét biztosítunk a rajongóknak. A Copa América látványos és szenvedélyes futballt kínál a legnagyobb klubokban futballozó sztárokkal” – mondta el Misur Tamás, a Network4 Media Group sportfőszerkesztője.

A Copa Americán szép számban képviseltetik magukat a Premier League játékosai, az előzetes argentin keretbe tíz, a brazilba nyolc PL-est neveztek. Míg Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon küzd majd, addig liverpoolos csapattársainak egy része a Copán ölti magára hazája válogatottjának mezét, például Mac Allister (Argentína), Darwin Núñez (Uruguay), Alisson Becker (Brazília) és Luis Díaz (Kolumbia).

Az örök tabellát Argentína és Uruguay vezeti 15-15 tornagyőzelemmel, ám Brazília mindig nagy esélyekkel indul a bajnokságon. A nyitó mérkőzésen Argentína és Kanada csap össze, utóbbi csapat Copa-újoncnak számít, ám érdemes külön is figyelni rá, mert okozhat meglepetést” – tette hozzá Misur Tamás.

 

SOCIAL MEDIA