Bajnokok Ligája: néhány csoportban már ma eldőlhet a továbbjutás

Tejszínhub

A Bajnokok Ligája a csoportkör negyedik fordulója előtt igen változatos képet mutat: néhány csoportban ma eldőlhet a továbbjutás, de azért vannak még nyitott kérdések.

 

Az E csoportban még minden megtörténhet. Matematikailag még a most egyetlen ponttal a negyedik helyen szerénykedő Celtic is továbbjuthatna, ha hozná a hátralévő 3 meccsét. Ehhez azonban mindjárt kedden este nyernie kellene az eddig igen jól teljesítő Feyenord ellen. Nem lehetetlen, de nehéz lesz. Az Atlético és a Lazio igazi ki-ki meccset vív, a győztes leszakítana egy nagy ellenfelet. A döntetlen egyiknek sem jó igazán.

Lazio – Feyenoord

Atlético – Madrid Celtic

 

Az F csoportban is nyitott a továbjutás. A jelenleg rosszul álló AC Milannak Párizsban is voltak jó percei, ha most otthon győzni tud a PSG ellen, akkor versenyben marad. Olasz siker esetén a Borussia Dortmund-Newcastle meccs győztese a csoport élére kerülne. Ma este sok izgalom várható.

AC Milan – PSG

Borussia Dortmund – Newcastle

 

A G csoport elég simának tűnik, a száz százalékos Manchester Citynek aligha kell izgulnia, a Leipzig pedig már egy belgrádi döntetlennel is nyeregben érezhetné magát. Ehhez azért a szerbeknek is lesz egy-két szavuk.

Manchester City – Young Boys

Crvena Zvezda – RB Leipzig

 

A H csoportban is elég egyszerű a képlet, a 9 pontos Barcelona éppen megnehezíthetné a saját dolgát, de aligha fog ekkorát hibázni. A második helyen álló Porto az eddig nulla pontos Antwerpen elleni győzelemmel szinte biztos továbbjutó lehet. Persze ki tudja, mit hoz a jövő, a túlzott magabiztosság is veszélyes lehet az esélyesekre.

Sahtar Donyeck – Barcelona

FC Porto – Antwerpen

 

SOCIAL MEDIA