Az IKEA a valaha volt legnagyobb játszótérre invitálja a gyerekeket

Hírek

Az új AFTONSPARV kollekció ötletét az IKEA 3 és 7 év közötti, a világűr iránt rajongó gyerekekkel közösen dolgozta ki egy workshopsorozat keretében. A kiindulópontot az adta, hogy a gyerekek pontosan tudják, hogy mit szeretnek és milyen játékok kötik le a figyelmüket, ezért az ő ötleteik és érdekes gondolataik adták meg az AFTONSPARV kezdő lendületét.

 

„Meglepődtünk, hogy a gyerekek milyen sokat tudnak a naprendszerről és a világűrről” – nyilatkozott Marta Krupińska, az IKEA of Sweden tervezője. „De mivel a tudomány még nem fedezett fel mindent, amit a világegyetemről tudni lehet, sok hely marad a fantáziának és a saját gondolatoknak is. A játék nem ismer határokat.” Ezt szem előtt tartva az AFTONSPARV kollekció mindenféle játéktípust magába foglal.

„Az IKEA-nál meggyőződésünk, hogy a gyerekek a legfontosabbak a világon, és hogy az otthon egy nagyszerű játszótér” – mondta Maria Thörn, az IKEA of Sweden Gyerekek IKEA-ja termékválasztékáért felelős vezetője. „A gyermekeknek joguk van játszani, mert a játék a legjobb módja annak, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Remélem, hogy az AFTONSPARV kollekció segít a gyermeki kreativitás fejlesztésében és fokozza a gyerekek világűr iránti kíváncsiságát.”

A kollekcióban többek között plüssűrhajósok, földönkívüliek, egy díszpárna és ujjbábok szerepelnek, amelyek mind 100 százalékban újrahasznosított poliészterből készültek. Továbbá  lámpák, ágyneműk és egy sötétben világító függöny is megtalálható a kínálatban.

 

SOCIAL MEDIA