Az EY a legvonzóbb tanácsadó cég az üzleti szakos egyetemisták körében

Hírek Kiemelt

A világ legvonzóbb tanácsadó cégének választották az EY-t az üzleti tanulmányokat folytató egyetemisták az Universum globális felmérésén. A nemzetközi munkáltatói márkakutatással foglalkozó szervezet közel 250 ezer fiatalt kérdezett meg arról, hol dolgoznának a legszívesebben. A gazdasági szakos hallgatók a második legjobban vágyott munkáltatóként tekintenek a vállalatra.

Immár négy egymást követő évben az EY-t tartják a legnépszerűbb tanácsadónak az üzleti szakos egyetemisták világszerte az Universum Global rangsora alapján. A gazdasági karok hallgatói a Google mellett legszívesebben az EY-hoz csatlakoznának.

„Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a végzős magyar hallgatók számára továbbra is vonzó munkahely maradjon tanácsadócégünk. Ennek érdekében számos újítást vezetünk be évről évre, amellett, hogy a frissdiplomások rövid idő alatt egyedülálló szaktudást szerezhetnek tapasztalt kollégáinktól” – mondta el Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

A világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalata folyamatosan bővül hazánkban és világszinten egyaránt. Az EY több mint 150 országban összesen 260 ezer embert foglalkoztat. Magyarországon több mint 100 új munkatársat tervez felvenni a szervezet a 2020. június végéig tartó üzleti évben.

SOCIAL MEDIA