Az Avantgarde lett a Hamé kommunikációs ügynöksége 

Hírek Kiemelt

Az Avantgarde Groupot bízta meg a Hamé Hungária Kft. a digitális és PR márkakommunikációjával, amely egyből két kampánnyal indít. A cég ajánlás útján választotta az Avantgarde-ot.

 

Az egészséges életmód ösztönzésére és a halfogyasztás fontosságára és előnyeire hívta fel a figyelmet a vállalat és az ügynökség. A kampány a márka egyre népszerűbb halpástétom termékeit támogatja, hiszen ezeknek fontos szerepük van a mindennapi tudatos étrendben. A tevékenységek során nem csupán influencer együttműködések hirdetik a halfogyasztást, de a szakértői tanácsok forrásaként a haloldal.hu létrehozásával egy mindenki számára elérhető, edukatív oldalt is életre keltettek.

A Hamé második kampánya során az Avantgarde a márka egy új, most bevezetés alatt álló termékkategóriáját támogatja, amelynek során az új zöldségpástétomok ízei is megelevenednek, mindezt szintén egy integrált kampány keretében. Itt a kiemelkedően ízletes terméktulajdonság áll a fókuszban.

A Hamé Hungária Kft. a nemzetközi Orkla élelmiszeripari vállalat leányvállalata, tartós és hűtött termékek gyártásával foglalkozik. Nem csupán a minőségi pástétomok tartoznak a márka fő profiljához, de a fenntartható megoldások, például alumíniumcsomagolások mellett is elkötelezett a vállalat.

SOCIAL MEDIA