Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: lecsaptak az Gyilkosok

Tejszínhub

Sváby Andrást megölték az Árulók, az első Kerekasztal Szertartásnál száműzték az egyik Árulót, Lucát. Ez történt az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második adásában.

 

A reggeli ceremónián kiderült, hogy Sváby András az Árulók első áldozata. Anikó a társaság fő nyomozója: egyre biztosabb abban, hogy Luca, Zita és Zsolt a három gyilkos. Egész nap keringett Luca neve a kastélyban, ami így az Árulókhoz is eljutott. Luca próbáltra menteni magát, de Zita is tudatta vele, hogy nagyon nehéz dolguk lesz a Kerekasztalnál kihúzni őt a bajból.

A próbatétel során 900 000 forintot nyert a három csapat.

A Kerekasztalnál Luca kiállt magáért és próbálta bizonyítani ártatlanságát, ennek ellenére a többség az ő nevét írta fel a táblára. Luca az igazság körében állva elárulta, hogy gyilkos volt. A csapat örült, hogy jól döntöttek és fogtak egy gyilkost.

Az éjszakai Konklávén váratlanul megjelent a Játékmester és közölte a két Árulóval: mivel ketten maradtak, meghívhatnak maguk közé valakit. Zitának és Zsoltnak döntenie kellett: gyilkolnak tovább kettesben vagy behívnak egy harmadik gyilkost, de akkor nem ölhetnek az éjjel.

 

Adásrészletek:

Nagy Zsolt megpróbálta kihasználni az emberek kiszolgáltatottságát

Nagy Zsolt élvezte, hogy a reggeli várakozás közben eljátszhatta az izguló ártatlan szerepét, miközben pontosan tudta, hogy kit gyilkoltak meg éjszaka. Vele ellentétben Krajnyák Luca remegő lábakkal lépett be a terembe, Görög Zita pedig megpróbált túllendülni a felszínes csevegések ellen táplált gyűlöletén.

 

„Megszakad az ember szíve” – az első áldozat megtörten fogadta, hogy meggyilkolták

Minden híresség remegve figyelte, hogy ki lesz az a játékos, aki nem jelenik meg a reggelinél. Egyre csak a fejüket kapkodták, azonban amikor rájöttek, hogy az árulók, kit tettek el láb alól az éjszaka, mindenki ledöbbent. Maga az áldozat is, aki utólag rájött, hogy túltolta a játékot, ezzel pedig felhívta magára a figyelmet.

 

Nádai Anikó klikkesedésével több játékost felhúzott

Nádai Anikó félrevonult Tóth Szabival és Törőcsik Danival, hogy átbeszélhessék, mire jött rá a lehetséges árulókkal kapcsolatban. Arra azonban ügyeltek, hogy ezt ne osszák meg mindenkivel, ezért a tanácskozásról először Szabados Ágit, majd Tapasztó Orsit is elküldték, akik ezen teljesen felháborodtak: „Tökre magukra terelik a gyanút” – mondta a Reggeli műsorvezetője.

 

„Össznépi összeomlás történt” – Solti Ádámékon kifogott a második próbatétel

Elérkezett a következő próbatétel ideje, ahol a játékosok három nagyobb csapatra oszlottak. Solti Ádámnak és játékostársainak meggyűlt a baja a feladványokkal, ugyanis nehezen evickéltek ki a római számok okozta káoszból.

 

Visváder Tomi megvádolta Krajnyák Lucát, de betámadták érte: „Mi van, ha te vagy a sz**kavaró?”

Mielőtt a játékosok megszavazták volna, hogy szerintük, ki lehet a gyilkos, mindannyian felszólalhattak. Visváder Tomi azonnal bedobta, hogy szerinte Krajnyák Luca túlságosan gyanúsan viselkedik. Érvelését azonban több felszólalás követte, például az egyik gyilkos is beleállt a vitába és Tomi ellen kezdte el szőni a szálakat.

 

Így döntöttek a hírességek Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban első szavazásán

A hírességek a kerekasztalnál egymást, majd tábláikat figyelve, azt a nevet írták le, aki szerintük biztosan az árulók csapatát erősíti. A játékosok egyhangú döntést hoztak.

 

Krajnyák Luca bevallotta, hogy ő az egyik gyilkos – így reagáltak a játékosok

A szavazást követően Árpa Attila megkérte Krajnyák Lucát, hogy álljon ki a többiek elé, és mondja el, hogy az árulók vagy az ártatlanok közé tartozott-e.

 

„Ennyire mélyre ment?” – Nádai Anikó kiakadt Nagy Zsoltra, miután a színész megvádolta

Nagy Zsolt a szavazáson olyat mondott Nádai Anikóra, amit a műsorvezető nagyon a szívére vett. Krajnyák Luca kiesése után szóvá is tette Zsoltnak, hogy ez most tőle kifejezetten fájt neki.

 

Árpa Attila ajánlatot tett a gyilkosoknak

Miután elveszítették Krajnyák Lucát, Görög Zita és Nagy Zsolt ketten maradtak. Árpa Attila azonban előlépett a konklávé homályából és felajánlotta nekik, hogy behívhatnak egy új tagot a gyilkosok közé. Ennek azonban ára van…

 

Előzetes:

Nádai Anikó leleplezi a gyilkosokat?

„Szerintem a feje a gyilkos csapatnak, az a Zsolt” – osztja meg gondolatait Nádai Anikó a többiekkel. Dobos Evelin – aki szerint Nagy Zsolt tökéletes gyilkos alapanyag – csatlakozik a műsorvezető véleményéhez: „Ha éjszaka kinyírnak, annyit szeretnék hátrahagyni, hogy Zita és Zsolt.” Hogy sikerül-e leleplezniük őket, az Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban folytatásából kiderül az RTL-en.

 

Fotókredit: RTL/Katona László

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban hétfőtől szombatig az RTL műsorán!

 

SOCIAL MEDIA