Az Árulók: Egy halál és egy visszatérés

Tejszínhub

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban harmadik epizódjában Schumacher Vanda lett az Árulók legújabb áldozata. Horváth Évát felgyújtották, Solti Ádám megsértődött, Nyáry Luca pedig visszatért a játékba.

 

 

Zita és Zsolt nem élt az előző epizódban felkínált behívás lehetőségével, helyette „megölték” Schumacher Vandát. A napi próbatétel egy szociometria volt: ki kellett találni, hogy mire gondol a csapat többsége. Egyedül Leila úszta meg szárazon, Anikó és Orsi rendesen elmerült a vízben – ugyanis rossz válasz esetén ez volt a büntetés. Leiláék csapata bár megbeszélt taktika szerint játszott, mégis sikerült fájdalmat okozniuk Ádámnak, akire így rákerült a legnagyobb hazug jelző.

A játék végén Árpa Attila meggyújtotta a máglyát Horváth Éva alatt, és mindenki meglepetésére visszatért a játékba Nyáry Luca!

Az esti Kerekasztalnál Zita és Evelin összeszólalkoztak, Szabit meggyanúsították, Anikó pedig mindenki előtt levezette, hogy a gyilkosok miért ölték meg Andrást, és azt is, hogy miként próbálták elterelni magukról a figyelmet. A műsorvezető mindemellett még Zsoltot is meggyanúsította.

 

Adásrészletek:

„Itt dőlt minden” – a gyilkosok döntése teljesen összezavarta az ártatlanokat

Krajnyák Luca kiszavazása után Görög Zitának és Nagy Zsoltnak választania kellett, hogy meghívnak valakit maguk közé árulónak, vagy tovább szedik áldozataikat. Az éj leple alatt meghozott döntésük másnap reggel sokkolta a játékosokat.

 

„Láttam a szemében, hogy nem mond igazat” – Dobos Evelin már a hozzá legközelebb álló játékosban sem bízik

Nádai Anikónak Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban kezdete óta kialakult egy elmélete arról, hogy kik lehetnek gyilkosok a kastélyban. Elképzelését Dobos Evelinnel is megosztotta reggeli közben, aki ezek után úgy érezte, muszáj négyszemközt beszélnie egyik legnagyobb bizalmasával, Nagy Zsolttal.

 

„Akkor én most megpróbállak meggyőzni” – Nádai Anikó felfedte kártyáit a játékosok előtt

Miután megtudták, hogy az éjszaka során Schumacher Vanda távozott a kastélyból, a játékosok azonnal nyomozásba kezdtek. Nádai Anikónak több hírességgel kapcsolatban is erős gyanúja támadt, amit megpróbált egyre több emberrel megosztani. Arra azonban odafigyelt, hogy ezzel ne keltsenek feltűnést.

 

„Ezek után nehéz lesz vele őszintén beszélgetni” – Nádai Anikó szerint Tapasztó Orsi a legidegesítőbb játékos

Dobos Evelinék csapata úgy döntött, hogy a boszorkányvallatós játékon Nádai Anikót ültetik be a székbe, hogy olvasson a gondolataikban. Ki a legkevésbé szimpatikus játékos vagy éppen a legidegesítőbb? A válaszok hallatán Tapasztó Orsi nagyon meglepődött.

 

Tapasztó Orsiék stratégiája egy apróságon csúszott el

Visváder Tamás és csapata a siker érdekében úgy döntöttek, hogy egy egyszerű, de annál hatékonyabb taktikát választanak a boszorkányvallatós próbatétel során. A tervük jól működött egészen a második kérdésig.

 

„Nagyon nem vagyok boldog” – Solti Ádámot szavazták meg a legnagyobb hazugnak

Vásáry André és csapata dr. Gyenesei Leilát ültette a boszorkányszékbe annak reményében, hogy képes olvasni játékostársai gondolataiban. Arra azonban egyikük sem számított, hogy válaszaikkal megbántják az egyik csapattársukat.

 

Hóhérként tért vissza Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban egyik kiesett játékosa

A játék során eddig kiesett Nyáry Luca, Sváby András, Krajnyák Luca és Schumacher Vanda közül egy valaki lehetőséget kapott rá, hogy visszatérjen.

 

„Kicsit túldramatizálva megtámadom az Evelint” – Görög Zita megpróbálta elterelni magáról a gyanút

A kerekasztal szertartás előtt egyre több játékosnak kezdett gyanússá válni Görög Zita viselkedése, amire Szabados Ági figyelmeztette a modellt. Zita miután rájött, hogy veszélyben van, azonnal tenni akart valamit, és elbeszélgetett Tóth Szabival és Dobos Evelinnel.

 

„Óriási pálforduláson mentél át!” – Horváth Éva és Visváder Tomi egymásra kezdtek gyanakodni

Horváth Éva és Visváder Tamás a lehetséges gyilkosokról beszélgettek, amikor az egyik név kapcsán nem jutottak egyetértésre. Tomi szerint játékostársa hazudott arról, hogy korábban mit osztottak meg egymással. „Baromi gyanús lettél” – mondta Tomi, miután elkezdték kibogozni a szálakat.

 

„Egy szektát hoztál létre” – Görög Zita támadásba lendült, Nádai Anikó magára tette a célkeresztet

Miután Görög Zita rájött, hogy ő lehet a következő kiszavazott, kihasználta a kerekasztal ceremóniát, hogy elterelje magáról a figyelmet. Miközben Zita megpróbálta másokra irányítani a reflektorfényt, Nádai Anikó is felszólalt. „Ez most egy kamikaze húzás lesz részemről” – mondta a műsorvezető, de nem foglalkozott vele és mindenki előtt levezette, hogy szerinte kik gyilkoltak eddig a kastélyban.

 

Fotókredit: RTL/Katona László

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban hétfőtől szombatig az RTL műsorán!

 

SOCIAL MEDIA