A Wavemaker Hungaryt választotta a Schindler genfi központja a márka globális kommunikációs stratégiájának megtervezésére

Hírek Kiemelt

A svájci központú Schindler Konszern világszerte kulcsszereplő a mozgólépcsők, mozgójárdák és felvonók piacán, több mint 100 országban vannak jelen, termékeikkel naponta 1,5 milliárd embert szállítanak. A nemzetközi piacon megbízhatóságáról és kitűnő minőségéről ismert márka az innováció területén is élen jár: a mára már kötelező okosmegoldásokon túl olyan kihívásokra is modern megoldásokat fejlesztenek, mint az eszközök fertőtlenítése és higiénikus használata a járványhelyzetben.

A Schindler genfi központja az egyedi kreatív megközelítése és kommunikációs stratégiája miatt választotta partnerének a Wavemaker Hungaryt, külön kiemelve, hogy döntésükben fontos szerepet játszott az a széles látókör, amit az ügynökség „Media. Content. Technology.” megközelítése ad. A közös munka már megkezdődött, 2021-től a márka stratégiájáért és kommunikációjáért a magyar Wavemaker felel.

SOCIAL MEDIA