A világ öt legjobb rendezvénye közé választották a BrandFestivalt

Hírek Kiemelt

A tavaly októberben megrendezett jubileumi esemény a nagy presztízsű, londoni Conference & Events Awards 2022 versenyen négy kategóriában is döntőbe jutott.

 

A Conference & Events Awards idei pályázati kiírásra a világ minden tájáról érkeztek pályamunkák. A pályázók köre a rendezvényszervezői szakma legjelesebb képviselői közül kerültek ki: a corporate piaci rendezvényszervezők, konferenciák, kiállítások, fogyasztói és vállalati rendezvények, rendezvényszervező cégek és ügynökségek képviseltették magukat.

A Conference & Events Awards pályamunkákat a rendezvényszervezői piac meghatározó, nemzetközileg elismert szakértőiből álló, 28 tagú zsűri, objektív szempontok mentén értékelte. A Global Conference Network rendezvényszervező szakemberekből álló szervezetének zászlóshajójaként számon tartott versenyét, 2017 óta minden évben meghirdetik a világ legkiválóbb eseményeit és kiemelkedő teljesítményt nyújtó szervezőcsapatait keresve.

A magyar szervezésű konferenciát az alábbi négy kategóriában válogatták be:

  • Legjobban kidolgozott konferencia
  • Legjobb ügynökség által szervezett rendezvény
  • Fenntartható helyszín
  • Legjobb rendezvényhelyszín

„A BrandFestival immár 20 éves története során mindig az volt a vezérelvünk, hogy világszínvonalat, minőségi szakami tartalmat nyújtsunk a közönség számára. Maximalizmusra törekszünk, mind a tartalom, mind pedig a forma terén egyaránt és ez az, ami meghozta számunkra a sikert. Mostanra elmondhatjuk, hogy igazi presztízs lett előadóként szerepelni a BrandFestival színpadán, ahol nemzetközi top speakerek és kiváló hazai szakemberek osztják meg tudásukat, tapasztalataikat évről évre egyre több nézővel. Nagyon büszkék vagyunk a jelölésekre és izgatottan várjuk az eredményhirdetést” – nyilatkozta a hír kapcsán Barna Tamás, a BrandFestival alapítója.

Az Etele Plaza-ban, az ETELE Cinema-ban megrendezett konferencián (a képeken) tavaly októberben több mint száz nemzetközi- és hazai szakmai előadó váltotta egymást a színpadon. A 2001-óta évente, a Republic Group reklámügynökség szervezésében megrendezett találkozón kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők a fenntarthatóságra és az esemény ökológiai lábnyomának minimalizálására.

A díjátadót, amit a Global Conference Network nemzetközi rendezvényszervezői szervezet jegyez, július 1-én tartják Londonban.

 

SOCIAL MEDIA