A Republic Group látja el a Számlázz.hu pr-feladatait

Hírek

A Republic feladata többek között az éves pr-stratégia megalkotása és megvalósítása, a pr-vonatkozású médiaterv elkészítése, szakértői pozicionáláshoz kapcsolódó együttműködések koordinációja, valamint sajtóesemények szervezése.

 

“A Számlázz.hu tevékenysége igen szerteágazó: az alap szolgáltatásainkon túl számos kiegészítő szolgáltatás, partneri együttműködés, valamint a társadalmi szerepvállalásunk keretében történő megnyilvánulás érdemes arra, hogy beszéljünk róluk. Cégünk életében annyi az elmesélhető történet, hogy úgy éreztük, hogy hiba lenne, ha ezekről a továbbiakban sem beszélnénk. Szeretnénk, ha ezeket a történeteket, üzeneteket értő kezek segítségével juttatnánk el a címzettekhez, ezért bíztuk a kommunikációs tevékenységet a Republic Groupra. Biztos vagyok benne, hogy ez az együttműködés is segít minket abban, hogy új alapokra helyezzük a Számlázz.hu kommunikációs aktivitását“ – tette hozzá Lengyel Zoltán, a Számlázz.hu marketing-igazgatója.

„Nemcsak a brand, hanem a corporate PR fókuszú ügyfeleink esetében is insight alapú, multidimenziós megoldásokat alkalmazunk. Már dolgozunk a Számlázz.hu új PR stratégiáján, amelyben olyan megoldásokat hozunk a Számlázz.hu számára, amivel erősíteni tudjuk a reputációjukat, növelni tudjuk a márkaismertséget és támogatjuk a szakértői image-építést. Mindezt úgy, hogy a kiemelt termékekre, mint például a felhőalapú számlázási megoldások, külön fókuszt helyezünk. Nagyon örülünk, hogy a magyar piacon ilyen meghatározó szerepű márkával bővült a portfóliónk” – mondta el Zámbó Anna, a Republic Group Content Directora.

 

SOCIAL MEDIA