A MITTE lett az S IMMO ingatlanbefektetési társaság hazai pr-marketing ügynöksége

Hírek Kiemelt

A MITTE Communications nyerte az S IMMO Hungary ingatlanbefektetési társaság marketing céljainak támogatására kiírt zárt ügynökségi tenderét. Az ügynökség felel az S IMMO helyi média-, marketing- és pr-tevékenységéért.

 

Az S IMMO AG egy bécsi székhelyű, a bécsi tőzsdén jegyzett ingatlanbefektetési társaság, amely kizárólag az Európai Unióban fektet be, azon belül is Ausztriára, Németországra és a kelet-közép-európai országokra fókuszálva. Az S IMMO ingatlan portfóliójában nagyrészt irodák, bevásárlóközpontok, szállodák, kisebb részt lakóingatlanok találhatók. A vállalat a hosszú távon megtérülő ingatlan-befektetésekre összpontosít, tevékenységi körébe tartozik az ingatlanfejlesztés, a kereskedelmi és lakóingatlanok vétele, bérbeadása, felújítása és értékesítése, szállodák és bevásárlóközpontok üzemeltetése, valamint aktív vagyon- és portfóliókezelés.

Az S IMMO Hungary 2001 óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak, és az S IMMO AG leányvállalataként property- és asset management szolgáltatásokat nyújtva felel a cégcsoport magyar portfóliójáért, amely nyolc első osztályú kereskedelmi ingatlanból áll: a Blue Cube („Év Irodaháza 2013.” közönségdíjasa), a Buda Center, a BudaPart GATE, a belvárosi City Center, a Pódium, a Maros BC, a River Estates, valamint az ötcsillagos Budapest Marriott Hotel.

Az osztrák S IMMO további növekedést tervez a kelet-közép-európai régióban, így Magyarországon is. Ennek megfelelően az S IMMO Hungary olyan befektetési lehetőségeket keres, amelyek révén több ezer négyzetméternyi A-kategóriás, fenntartható és emberközpontú irodaterülettel bővítheti meglévő portfólióját. A tavalyi utolsó negyedév fontos híre volt, hogy az S IMMO megvásárolta a BudaPart GATE irodaházat: a 20 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező, LEED Gold minősítésű épületet százszázalékos bérbeadottsággal értékesítették, a tranzakció három hónapot vett igénybe.

Az S IMMO számára a MITTE Communications a jövőben a webfejlesztés, grafikai feladatok, sajtókommunikáció és social media támogatás mellett hirdetési menedzsmentet is nyújt az ingatlanbefektetési társaság által kezelt irodaházak bérbeadási támogatásának növelésére.

 

SOCIAL MEDIA