A Konyhafőnök VIP: különleges vendégek, különleges szívatás

Egyéb Tejszínhub

Eljött az utolsó pontszerző nap, a hírességek újra egyéniben mérik össze tudásukat!

 

Rögtön az első feladatban egy étteremben találta magát a két csapat, ahová korábbi A Konyhafőnök VIP versenyzők érkeztek, gyerekeikkel! A VIP-eknek ráadásul gyerekek által ki nem állhatott ételeket kellett alapul venniük: spenótfőzelék főtt tojással, finomfőzelék fasírttal, paradicsomos káposzta resztelt májjal, rántott hal brokkolival. Visszatért a konyhába Rubint Réka, kisfiával, Zalánnal, Som-Balogh Edina, kisfiával, Noellel, valamint Rippel Feri, kisfiával, Herkulessel. A versenyzőktől a gyerekek által nagyon nem szeretett ételek hozzávalóiból – borítékok közül választva – egy előételt és főételt várt a zsűri. A gyerekszáj nem kímélte a versenyzőket, de végül minden vendég elégedetten hagyta el a konyhát!

Az utolsó pontszerző feladatban megdolgoztatta Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos a csapatokat! Tengeri és édesvízi ragadozó halak pultja várta a két csapatot, ördöghallal, macskacápával, csukával, barracudával, hekkel, harcsával, melyekből egy elő- és egy főétel volt a kihívás, mégpedig a szokásosnak mondható 3-3 tányéron.

De a pulton maradt még alapanyag. Ekkor jött Fördős Zé, aki most nagyot koppant! A séfeket akarta csapatban főzetni, ráadásul egy végtelenített Feke Pál-slágerektől hangos fülhallgatóval. De a séfek, ígéretükhöz hűen, nem hagyták magukat és Zét állították a pultba, azzal a bizonyos fülhallgatóval! Azt pedig a kockadobással döntötték el, hogy ki csatlakozik hozzá a főzésben: Sárközi Ákost „dobta a gép”, így Rácz Jenő egyedül maradt a zsűripultban, cserébe viszont ő indíthatta az órát, Fördős Zé legendás mozdulatával!

A középdöntő második szakaszába két csapat került be! A legtöbb pontot Oroszlán Szonja, Feke Pali és Hujber Feri fémjelezte trió szerezte, őket a hölgykoszorú, azaz Bódi Sylvi, Király Linda és Horváth Sisa követte. A következő versenynapon a legkevesebb pontot gyűjtő csapatok tagjai egyéniben csapnak össze és valakinek el kell hagynia a konyhát! Ki a legpengébb sztár?

 

Sisa összeomlott: „Ez a teljes agyhalál!”

 

Pokorny Lia kiborult: „A téboly szélén álltam”

 

Ételből mese? Sisáék vicces előadása lenyűgözte a gyerekeket

 

Extrém szívatás: Zé semmit sem hallhatott főzés közben!

 

DURVA: Palya Bea magából kikelve káromkodott!

 

Jenő Palya Beának: „Ha nem lennél a versenyzőm, nem támogatnálak”

 

SOCIAL MEDIA