RTL KLub: indul A Konyhafőnök VIP – ki a legpengébb sztár?

Tejszínhub

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro realityjének legújabb évadában!

 

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szívatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, vagy bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. Eljött a revans ideje! Zének is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal.  De a séfek nem csak Zét, a versenyzőket sem kímélik. Eddig nem látott feladatok várnak a sztárokra! Itt mindenki pengeélen táncol!

A Konyhafőnök VIP (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában minden megtörténik, ami megtörténhet; sérülések, ájulások, kiborulások, kirohanások – nem várt, megdöbbentő, nem egyszer sokkoló fordulatok A Konyhafőnök VIP versenye során.

Akik közül kikerül az idei év A Konyhafőnök VIP győztese? Többek között Ganxsta Zolee, Feke Pál, Oroszlán Szonja, Király Linda, Horváth Sisa Anna, Bódi Sylvi, Sáfrány Emese, Bárdosi Sanyi, Erdei Zsolt, Budai Zsuzsi, Balázs Andi, Völgyesi Gabi, Pokorny Lia, Palya Bea, Inti és Hujber Feri is beáll a konyhapultba! Ki lesz a legpengébb sztár?

A Konyhafőnök VIP tétje A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint, amiért most minden eddiginél jobban fel kell kötni a kötényt, mert a zsűri nem adja könnyen a győzelmet!

A Konyhafőnök VIP, hétköznap esténként 20:40-kor az RTL Klubon, az epizódok visszanézhetők az RTL Most platformon. A Drága örökösök epizódjai november 9-től 19:30 órától láthatók az RTL Klubon, A Konyhafőnök VIP előtt.

 

A Konyhafőnök VIP konyhájában eluralkodik a pánik! Jön a legújabb évad!

 

SOCIAL MEDIA