A Konyhafőnök VIP: Kötényekért folyik a harc a konyhában

Tejszínhub

Elkezdődtek a kötényszerző napok, melyeken a hírességek bekerülhetnek egy-egy sztárséf csapatába.

 

Mindenkinek egy feladatnyi esélye volt, hogy a séfektől kötényt kapjon, de még így sem biztos a továbbjutás. A zsűri ugyanis megváltoztathatja a véleményét és kicserélheti a már odaítélt kötényt is.

Az első főzés során Sárközi Ákos által összeválogatott alapanyagokkal dolgoztak a VIP versenyzők, a fellógatott nyersanyagok sorsáról a szerencse döntött. Egész harcsa, fél bárány, egész malac és nyúl érkezett az „égből”.

A séfek újra a pultban találták magukat! Zé nem bírta sokáig, már a negyedik versenynapon beállította – elsőként – Rácz Jenőt a pultba egy egész malaccal és vadonatúj szívatós kártyákkal! A kihúzható kedvességek között található: pulthoz kötve, mínusz 40 perc, 1 perc piactér vagy tábor, amikor tábori eszközökkel kell főzni, egykezes, ez Rácz Jenő „kedvence”, amikor bokszkesztyűt kap az egyik kezére. A séf ki is húzta az egyik újdonságot: mindössze 1 percet tölthetett a piactéren!

A második főzés során Rácz Jenő kedvencei, tengeri herkentyűk kerültek a pultba. Homár, tarisznyarák és carabinero rák várta a VIP-eket. Több se kellett Zének, a maradék tarisznyarákot rá is „sózta” Sárközi Ákosra, aki végül a pulthoz kötözve állt neki a főzésnek! Ennyi szívatás után, vajon tényleg visszavágnak a séfek Zének?

Nem sikerült kötényt szereznie Balázs Andinak és Erdei Zsoltnak. Pénteken tovább harcolnak a sztárok, de ki lesz a legpengébb?

 

Hujber Feri már az első héten feladja a versenyt?

 

Mindkét séf megküzdött Bódi Sylvi kegyeiért!

 

Sárközi Ákos a kiesése után visszahívta Patrikot!

 

Zé nem kímélte Ákost: kikötözte a pulthoz!

 

Sárközi Ákos: „Nekem olyan versenyző nem kell, akinek fogni kell a kezét”

 

SOCIAL MEDIA