A Konyhafőnök VIP: Horváth Sisa az első döntős

Tejszínhub

Megnyílt Fördős Zé új étterme, a “L’Amour” bisztró! A megnyitóra olyan romantikus környezetre vágyó, ismert szerelmespárok érkeztek vendégségbe, akik nem csak kóstoltak, de döntöttek is a versenyzők sorsáról!

 

A szerencsére bízta a zsűri, hogy az előre összeállított, három fogásos menüsorból – amit külön az étterem megnyitójára szántak – a csapatok melyiket készítsék el. A kijelölt konyhafőnökök húzhattak a borítékokból, Nagy Alexandra csapata, azaz a kékek előételként egy kacsamáj terrint kaptak, kürtöskaláccsal, főételként parmezánbunás borjúkarajt, gyömbéres sörmártással, zöldségszufléval, desszertnek pedig almatortát. A pirosak négyesétől, melyet Palya Bea vezetett, előétel gyanánt osztrigát zellerrel, petrezselyemmel, gyömbérrel, főételként kacsamellet articsókával, eperrel és kaviárral, desszertnek pedig csokitortát várt el a bisztró tulaja és egyben főpincére, Fördős Zé, valamint társai, a Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos.

A “L’Amour” étterem győztes csapatának egy tagja pedig egyenes ágon a döntőbe repíthette magát! Erről a vendégek, Gáspár Laci, az Álarcos énekes nyomozója és felesége, Niki, a Fókusz műsorvezetője Tokár Tomi és felesége, Dóri, valamint a Nyerő páros legutóbbi szériájának egyik szerelmespárja, Czutor Zoli és felesége, Zsanett döntött!

A menüsorok kóstolását követően a kék csapat bizonyult jobbnak, maguk közül pedig Nagy Alexandra, mint a a feladat konyhafőnöke, Horváth Sisát nevezte meg, aki ő ezzel A Konyhafőnök VIP Döntő hetének az első versenyzője biztos!

Hamar vége lett a “L’Amour”-nak, a második feladatban a zsűri nem volt “jó fej”, mert kemény főzés elé állította a pirosakat! A meghökkentő látványt nyújtó pultra fejeket helyeztek: harcsa, kakas, kecske, birka, sertés, előre abált mangalica és egy gigantikus marhafej “nézett szembe” a versenyzőkkel.

A két főzést követően, a zsűri döntése alapján a Konyhafőnök VIP versenyét Palya Bea hagyta el, aki egy különleges dallal búcsúzott a gasztro realitytől. A következő versenynapon eldől, hogy kik csatlakozhatnak Horváth Sisához a Döntőben!

 

Sisa Alexandráról: „Volt egy pont, hogy azt éreztem, nincs semmi a fejében”

 

„Ha ordítasz, senki sem érti meg, amit mondasz”

 

Gáspár Laci ledöbbent az áriázó versenyzőkön?

 

Liából kibukott: utálja Rácz Jenőt?

 

Alexandra sírva döntötte el, kit küldjön a Döntőbe

 

Palya Bea a zsűrinek írt dallal búcsúzott a versenytől!

 

SOCIAL MEDIA