A Főtaxi a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

Hírek Kiemelt

A magyar Formula 1-es futam az egyik legnépszerűbb hazai sportesemény, 2023-ban négy nap alatt 303 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen az eseményeket, és várhatóan idén is megtelnek a Hungaroring lelátói.

 

A Magyar Nagydíj hazánk egyik legrangosabb rendezvénye, az együttműködés és a Főtaxi célja ezért az utasok gyors, kényelmes és biztonságos kiszolgálása, a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése. A taxitársaság nagy hangsúlyt fektet a minőség-ellenőrzésre, ennek köszönhetően az utasokat mindig kényelmes, tiszta autók és felkészült, tapasztalt, idegen nyelvet beszélő sofőrök fogadják. A külföldről érkezők is egyszerűen igényelhetik a szolgáltatást, hiszen a Főtaxi a Budapest Airport hivatalos partnere is egyben, így aki nagyon gyorsan szeretne eljutni a pályára, akár közvetlenül a reptérről is megközelítheti a versenyhelyszínt.

 „Az első, ’86-os futam óta követem a magyar Forma 1-et. Azzal, hogy most már a Hungaroring is elköteleződött a FŐTAXI mellett ezen az országunk imázsát is befolyásoló eseményen, mutatja, hogy a FŐTAXI rendkívül megbízható, magas színvonalon teljesítő taxitársaság. – mondta Nagy Elek, a Főtaxi elnöke, majd hozzátette: Nyugodt szívvel mondhatom, sofőrjeink egyik fő célja, hogy az ország jóhírét vigye magával mindenki, aki részt vesz az eseményen nézőként, vagy akár versenyzőként.”

„A Formula 1-ben a mérce a világszínvonal, és ez nem csak a sportszakmai megvalósításra igaz, hanem például a Hungaroring megközelítésére is, ezért örülök, hogy a nagymúltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz a hivatalos személyszállító partnerünk. Ez számunkra garancia a megbízhatóságra és pontosságra, ami az autósportban is a siker kulcsa” – tette hozzá Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

SOCIAL MEDIA