Szombaton este elköszönt a Barátok közt

Tejszínhub

„Új élet vár…” – szombaton este utoljára csendült fel az RTL Klub meghatározó napi sorozatának főcíme, és a Mátyás király tér lakói elköltöztek a nézők otthonaiból. Az RTL Klub extra tartalmakkal búcsúztatta minden idők egyik legsikeresebb tévésorozatát. 

 

A Barátok közt 1998. október 26-án indult útjára, amikor a produkció készítőinek legmerészebb álmaiban sem sejlett fel, hogy közel 23 évet ér meg a sorozat, mely egyedülállót alkotott a hazai televíziózás történetében; generációk nőttek fel rajta, legendájára vélhetően még évtizedekig emlékeznek majd.

Az RTL Klub július 1-jétől búcsúkampányt indított, melynek keretében plakátokon idézte fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, „Köszönjük a 23 közös évet!” címmel. A Barátok közt online és social felületein visszatekintések jelentek meg, így ismét találkozhatott a közönség a legemlékezetesebb jelenetekkel. Újra feltűntek a régi kedvencek is a közösségi platformokon, ugyanis az egykori szereplők arról vallottak, hogy mit jelentett számukra a Barátok közt. Az esténként eddig is látható színészek pedig hosszabban emlékeztek vissza a sorozathoz köthető fontos eseményekre.

Július 1-jén a Vatera.hu közreműködésével jótékonysági árverés indult, melyen mindenkinek lehetősége nyílt licitálni a Barátok köztben látott ikonikus kellékekre, jelmezekre, díszletekre. Az aukción befolyt összeg az SOS Gyermekfalvak lakóinak életét könnyíti meg.

Magdi anyus  visszatérése után újabb régen látott ismerősöket üdvözölhetett a közönség, akik még izgalmasabbá tették a történet befejezését, melyre 2021. július 17-én, szombaton 20.00 órakor került sor. A műsort megelőzően több régi szereplő a Fókusz Plusz műsorban tűnt fel, a nézők benézhettek a kulisszák mögé, volt Barátok közt Best of, amelyekben a legveszélyesebb, a legizgalmasabb és a legmegrázóbb pillanatokat elevenítették fel, pár szexi kép is belefért.  Nyolckor pedig kezdetét vette a nagy finálé, amelyben volt, aki végleg elbúcsúzott a Mátyás király tértől, de olyan is, aki épp most tért ide vissza. Szerelmek teljesedtek be, és volt, aki új lappal indult neki az ismeretlennek.

Az utolsó rész utolsó percében még Berényi Miklós is felébredt a kómából – minden jó, ha a vége jó!

 

A műsor hivatalos oldalai:
https://rtl.hu/rtlklub/baratok/
https://www.facebook.com/BaratokKoztOfficial
https://www.instagram.com/baratokkozt_hivatalos/

 

SOCIAL MEDIA