30 éves a magyarországi dm, 8%-os évközi fizetésemeléssel ünnepelnek

Hírek Kiemelt

A magyarországi dm idén ünnepli 30 éves jubileumát, aminek apropójából nem csak vásárlóinak nyújt ünnepi kedvezményeket, hanem munkatársai lojalitását is díjazza. Az év eleji átlagosan 14%-os alapbéremelés után, most egy újabb minden munkavállalót egységesen érintő 8%-os évközi alapbéremelést hajtott végre a vállalat.

dm

A dm 30 éve meghatározó szereplője a magyar kiskereskedelemnek, a drogériák között piacvezető, ezáltal stabil és megbízható vállalat. Tudatos, vásárlóbarát üzletpolitikájának köszönhetően az elmúlt időszak gazdasági helyzetében is sikerült megőriznie és tovább erősítenie piaci helyzetét, valamint kimagasló eredményeket ért el, megőrizve a vásárlók hűségét. A gazdasági helyzetre, valamint az elért eredményekre reagálva a dm az idei gazdasági évben 8%-os évközi alapbéremelést hajtott végre 2023. július 1-től. Az emelésnek köszönhetően a cafeteria, a műszakpótlékok és a vasárnapi pótlékok is emelkedni fognak. Az évközi béremelés nem újdonság a vállalat életében, a tavalyi évben volt már hasonló intézkedés, 2023. januárjában pedig átlagosan 14%-kal nőttek az alapbérek a drogériánál, így idén már ez a második általános, minden munkavállalót érintő béremelés.

A vállalat pénzügyi stabilitásának köszönhetően anyagilag is kifejezi köszönetét a munkatársak számára, ám egyéb, nem anyagi jellegű juttatásokkal is igyekszik meghálálni a kollégák munkáját: június 11-én Családi Napot szervezett, melyre az összes munkatársat meghívta családjukkal együtt. Az eseményen 2400-an vettek részt. A dm széles belső képzési palettát biztosít a dolgozók számára, valamint hosszútávú karrierlehetőséget nyújt a kollégáknak, hogy a meglévő juttatási rendszerből csak néhányat említsünk. A munkavállalók megbecsülésére irányuló intézkedések, az emberközpontú szervezeti kultúra és a kellemes munkahelyi légkör meghozza az eredményt: minden harmadik dolgozó több, mint 10 éve a dm dolgozója.

Büszkék vagyunk munkatársainkra az elmúlt években tanúsított példátlan helytállásukért, és hálásak vagyunk nekik lojalitásukért. A cégvezetés ezúton szeretné megköszönni minden Munkatársunknak a kitartó és eredményes munkát” – tette hozzá Csoknyainé Horváth Gertrud ügyvezető.

 

SOCIAL MEDIA