24,8 milliárd dolláros konszolidált bevétel az UPS-nél

Hírek Kiemelt

A UPS bejelentette, hogy 2022 második negyedévében 24,8 milliárd dollár konszolidált bevételt ért el, ami 5,7%-os növekedést jelent a tavalyi év azonos időszakához képest.

 

A konszolidált üzemi eredmény 3,5 milliárd dollár volt, ami 8,5%-os növekedés 2021 második negyedévéhez képest, és 9,3%-os növekedés kiigazított alapon. Az egy részvényre jutó hígított eredmény 3,25 dollár volt a negyedévben; a 3,29 dolláros kiigazított hígított egy részvényre jutó eredmény 7,5%-kal haladta meg 2021 azonos időszakát.

2022 második negyedévében a GAAP szerinti eredmények 31 millió dollár, azaz részvényenként 0,04 dollár adózás utáni átalakítási és egyéb költséget tartalmaztak.

Szeretném megköszönni a UPS munkatársainak világszerte, hogy kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek” – mondta el Carol Tomé, a UPS vezérigazgatója. „Miközben a külső környezet folyamatosan változik, új stratégiai keretrendszerünk alapvetően javította üzleti tevékenységünk szinte minden aspektusát, lehetővé téve, hogy rugalmasabban reagáljunk, és erős pénzügyi teljesítményt nyújtsunk.” 

 

SOCIAL MEDIA