24,4 milliárd dollár konszolidált bevételt ért el az UPS

Hírek

A konszolidált üzemi eredmény 3,3 milliárd dollár volt, ami 17,6%-os növekedés az előző év azonos időszakához hasonlítva, kiigazított alapon pedig 12,1%-os növekedés. Az egy részvényre jutó hígított eredmény 3,03 dollár volt a negyedévben; a 3,05 dolláros korrigált hígított egy részvényre jutó eredmény 10,1%-kal haladta meg 2021 azonos időszakát.

 

2022 első negyedévében a GAAP szerinti eredmények 19 millió dollárt, azaz hígított részvényenként 0,02 dollár nettó költséget tartalmaznak, amely 43 millió dollár adózás utáni átalakítási és egyéb költségből áll, amelyet egy kanadai nyugdíjprogram juttatásainak korlátozásából származó 24 millió dolláros adózás utáni nyereség csökkentett.

„Szeretném megköszönni a UPS minden munkatársának a kihívásokkal teli első negyedévben tett kiemelkedő erőfeszítéseiket, amelyekkel ügyfeleink igényeit kiszolgálták” – mondta el Carol Tomé, a UPS vezérigazgatója. „Hálózatunk rugalmassága és stratégiánk következetes végrehajtása újabb erős negyedéves gazdasági teljesítményt eredményezett, és ezzel jó úton haladunk a 2022-es pénzügyi céljaink elérése felé.”

 

SOCIAL MEDIA