ValóVilág: vajon ki lesz a győztes ma este?

Tejszínhub

Esélylatolgatásba fogtak a villalakók, miközben Kriszti és Melina beauty szekciója szépítette őket és kiderült, hogy Reni annak ellenére Lisszát támogatja, hogy ő maga tette rá a kendőt. Az őket meglátogató VV Zsuzsuval is megbeszéltek mindent, aki ételszobrászatra tanította a játékosokat. Volt villabuli is, de mióta megcsappant a létszám, már nyoma sincs a fergeteg partyknak. Ma este Lissza és Rico csapnak össze az utolsó kétfős Párbajon, minden esemény élőben követhető a www.rtlplusz.hu oldalon futó streamen egészen vasárnap reggel 5 óráig, utána este Finálé!

 

Extázisba jöttek a villalakók VV Zsuzsutól, aki videóban kampányolt mellettük A ValóVilág egykori győztese újra átlépte a villa kapuját, hogy tanácsokkal lássa el a még játékban lévő villalakókat, és kampányvideójukban támogassa őket, kiemelve pozitív tulajdonságaikat.

 

Feszültség a Villa Múzeumban: VV Melina megsértődött VV Reniékre A villalakók végigjárták a Villa Múzeumot, ahol ikonikus tárgyakat állítottak ki, így feleleveníthették az elmúlt hónapok legemlékezetesebb történéseit. VV Reni azonban egy rosszul időzített ásítással magára haragította VV Melinát, aki zokon vette, hogy villatársa unja a mondandóját.

 

Ki lesz a TOP 3-ban? Szépítkezés közben latolgatták esélyeiket a villalakók

Míg VV Kriszti hennával díszítette villatársai testét, VV Melina manikűrözéssel varázsolta szebbé a játékosok kezeit, miközben mindenkivel átbeszélték, hogy ki hogyan látja az erőviszonyokat és milyen végkifejletre számítanak.

 

Így buliznak a villalakók, mióta csak öten vannak a villában A játék elején hatalmas bulikat tartottak a villalakók, azonban mióta megcsappant a létszám, VV Lissza már csak VV Márió fotójának twerkel, VV Kriszti pedig magában próbálja megfejteni a dalszövegeket.

 

Ez volt a Mesél a villa utolsó része, ahol csak a pénz beszélt A BeleValóVilág műsorvezetője és VV Ákos egy egyperces néma csenddel emlékeztek meg a Mesél a villa utolsó részéről, amiben a 36 millió forint mesélt.

 

„Esetleg, esetleg, esetleg” – számold össze, hányszor hagyta el ez a szó VV Zsuzsu száját!

Úgy tűnik, hogy kiderült, melyik a villába visszatért VV Zsuzsu kedvenc szava.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

 

SOCIAL MEDIA