Való Világ: Könnyeket fakasztó ellenkampány filmek sebzették a lelkeket a villában

Tejszínhub

A mai hármas Párbaj alaposan feszültté tette a játékosok hangulatát. Ákosnak és Melinának is rendkívül rosszul esett, amit az ellenük szóló kampányvideókban láttak. Az oldalválasztás Lissza és Márió közé is éket vert olyannyira, hogy a szerelmesek veszekedése során még az is elhangzott, hogy Márió hazug. A három résztvevő nem kis aggódás mellett készül az esti Párbajra, ami az összes villaesemény mellett élőben követhető a www.rtlplusz.hu oldalon futó streamen.

 

„Hányingerem van a videótól, rosszul vagyok tőle” – VV Ákos zokogva omlott össze a villában

A villalakók egy-egy frappáns videóban árulták el, hogy pontosan mit gondolnak a párbajozó játékosokról. A feszültség a tetőfokára hágott az alkotások vetítése közben, VV Ákosnál pedig eltört a mécses.  „Most csalódtam a játék alatt a legnagyobbat” – sírta el bánatát, majd VV Márió is kőkemény kritikát kapott: „Nem önazonos ember vagy, hanem hazug”

 

„Ne emeld fel a hangod, velem nem fogsz tiszteletlenül beszélni! – VV Márió nekiesett VV Lisszának

„Nagyon rossz csapatban vagy, Ákost akarod védeni” – mondta VV Márió a szerelmének, aki ennek hallatán teljesen felkapta a vizet. Hatalmas vita robbant ki közöttük, majd a lány faképnél hagyta VV Máriót. Később a szaunában próbálták tisztázni a nézeteltérésüket, de nem igazán jártak sikerrel. „Nekem ilyen szavakkal ne dobálózzon!” – fakadt ki VV Márió az interjúszobában.

 

„Nekem ne szólogassál be!” – VV Lissza sírva fakadt VV Márió szavaitól

A villalány kiállt a többiek elé, de alig kezdte el a mondandóját, VV Márió egyből közbevágott. „Nem hagyod, hogy végigmondjam” – akadt ki VV Lissza, majd képtelen volt visszafojtani a könnyeit.

 

„Itt a fingom, szívd el!” – a párbajozók tréfás körversenyen csaptak össze a villában

VV Melina, VV Márió és VV Ákos nemcsak szombat este mérkőznek meg a VV11 első hármas párbaján, hiszen most a villában is rendkívüli feladatokat kellett teljesíteniük. Tüdőkapacitásukra és színészi tehetségükre is hatalmas szükségük volt.

 

„Meddig kell még büntetnetek?!” – VV Melina egyedül zokogott a villa udvarán

Amikor a villalakók kiparodizálták VV Melina és VV Dani kapcsolatát, a lány nem bírta tovább, és kiviharzott az udvarra, ahol egyből eltört nála a mécses.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

 

SOCIAL MEDIA