Való Világ: visszavágó Hét a villában, kiesett játékosok irányítják a történéseket

Tejszínhub

Elsőként Bibi és Anita költözött be a villavezérlőbe, hogy onnan adjon a bent lévő játékosoknak feladatokat. Melina próbál kibékülni a villatársaival, míg ők ezen közeledését párbajozóként nem tartják őszintének. Márió és a mégis játékban maradt Lissza az egyik feladatnál igencsak magas szinten incselkedtek egymással, pedig a feladat tiltotta a testi érintkezést. Ma este kiderül, hogy kit hív Márió a Párbajra, ki lesz a harmadik játékos, akinek a sorsa a nézők kezében lesz szombaton. Érdemes figyelni minden momentumot élőben a www.rtlplusz.hu oldalon futó ValóVilág streamen.

 

„Ha megszeretek valakit, akkor sajnos nagyon önző leszek” – VV Lisszát féltékenység gyötörte

VV Lissza és VV Márió vitája reggel tovább folytatódott. Bár az összezördülést egy pók jelenléte megzavarta, a lány végül beismerte, hogy szeretne változtatni, csak nem egyszerű szembesülnie a saját hibáival.

 

Így fogadták VV Bibi és VV Anita visszatérését a villalakók

A Visszavágó hét alkalmából VV Anita és VV Bibi szerkesztőként tértek vissza a villába, hogy felforgassák a játékosok életét.

 

„Gyáva húzásnak gondoltam” – VV Ákos megsértődött VV Renire

Ki a leghaszontalanabb villalakó? – erről döntöttek a játékosok, VV Bibi és VV Anita örömére pedig veszekedés kerekedett a szavazásból.

 

VV Lissza és VV Márió kísértésbe vitték egymást

A villalakók semmilyen formában nem érintkezhettek egymással, a testi kontaktus mellőzése azonban csak felperzselte a hangulatot VV Lissza és VV Márió között.

 

„Kicsit össze kéne ugrasztani őket” – VV Anita és VV Bibi feszültséget generáltak a villában

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy mondják legnagyobb ellenfelük szemébe, hogy szerintük miért jobbak nála.

 

VV Melina sírva kért bocsánatot VV Renitől

Hétfőn rendhagyó módon Kiválasztást és Kihívást is tartottak a villalakók, így VV Melina és VV Márió már biztosan ott lesznek a ValóVilág szombati Párbaján. Mutatjuk, hogy mi minden történt a kék és zöld kendő felkötése után a villában!

 

VV Melina vagy VV Márió? A villalakók választottak

Kiderült, hogy melyik villalakó áll VV Melina oldalán, és ki támogatja VV Máriót a közelgő Párbajon.

 

VV Lissza eldöntötte, hogy feladja-e a ValóVilágot

VV Lissza sokszor tesz meggondolatlan kijelentéseket, amiket utólag megbán. Vajon az is egy ilyen volt, amikor azt mondta, hogy feladja a játékot?

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

SOCIAL MEDIA