Való Világ 11: Lissza visszatérése bizonyítja, hogy nem lehet tudni, ki az erős, ki a gyenge

Tejszínhub

Márió számára határtalan örömet jelentett szerelme visszatérése a Párbajról, sőt! Kifejezte, hogy a főnyereménynél is többet jelent. Krisztit alaposan megrázta, hogy Barna kint maradt, annak ellenére, hogy nem sokkal előtte pont a fiú szavaitól omlott össze a zuhany alatt. A játék elképesztő feszültséget generál minden lakóban, ahogy egyre kevesebben küzdenek a fődíjért. Minden esemény élőben nézhető a www.rtlplusz.hu oldalon futó streamen.

 

„Márió után te vagy az a személy, akiben megbízok” – VV Lissza búcsút vett VV Ákostól

A párbajozók elköszöntek a hozzájuk legközelebb álló villalakóktól. VV Lissza a nyugiszobában beszélgetett VV Ákossal, VV Barna pedig a hálószobában búcsúzott el VV Máriótól.

 

„Pontosan ezért szerettem beléd, mert dili vagy” – VV Márió szavai könnyeket csaltak VV Lissza szemébe

A szerelmesek a nyugiszobában öntötték ki az érzelmeiket egymásnak. VV Lissza a párnáját ajándékozta a barátjának, VV Márió pedig a nyakláncát adta szerelmének. Sőt, egy megható vallomás is elhagyta a száját.

 

„Atom nagy pofonként ért, hogy nem Barna jött vissza” – VV Kriszti sokkot kapott

VV Kriszti egyből lefagyott, amikor meglátta, hogy VV Lissza tért vissza a villába. Alig akart hinni a szemének, és teljesen magába roskadt.

 

„Ne üvölts már velem!” – VV Kriszti zokogva omlott össze a fürdőszobában

Egy fontos pillanatban VV Krisztit elnyomta az álom, amit VV Barna egyáltalán nem nézett jó szemmel. Szóvá is tette kétségeit a barátnőjének, akinél azonnal eltört a mécses. „Menj te a bánatba!” – esett neki VV Barna a lánynak, aki később VV Reninek sírta el a bánatát. „Rég láttam őt ennyire sírni” – vélekedett a villalány.

 

„Sokkal többet jelent nekem a szerelem, mint hogy nyerjek” – VV Máriónak meglepő vallomás hagyta el a száját

A villalakók elárulták, mit gondolnak a két párbajozóról. VV Márió két tűz közé került, hiszen VV Lissza a barátnője, VV Barnával pedig kifejezetten jó barátságot ápol.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

SOCIAL MEDIA