Új otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel

Hírek

Az otthoni tévézésre szánt Yettel TV szolgáltatás február 14-től nyílt tesztidőszakkal indul: a szolgáltató ügyfelei 3 hónapig 0 forintos havidíjért próbálhatják ki, akár 93+3 tévécsatornát kínáló csomagban is, ha új előfizetést kötnek OtthonNet vagy OtthonNet Pro tarifára.

 

„A Yettel TV indulása hosszú távú, mobilközpontúságra építő stratégiánk újabb mérföldköve, amelyet a két éve kezdett, több tízmilliárd forintos beruházást igénylő hálózatmodernizációs folyamatunk tesz lehetővé. A 4G technológia kapacitásának növelése mellett folyamatosan bővítjük az 5G technológia elérhetőségét, ami lehetővé teszi, hogy kiváló ügyfélélmény mellett teljes körűen kiszolgáljuk az ügyfelek otthoni digitális igényeit, az otthoni internetezés mellett már a televíziózás terén is” – mondta el Peter Gažik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója.

A teljesen új műszaki háttérrel, új felhasználói felülettel és a hazai tévénézési szokásokhoz illeszkedő csomagokkal érkező Yettel TV egy internetalapú tévészolgáltatás, amely ötvözi a kábeltévézés és az online streamingplatformok előnyeit. A megvásárlást követően egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető és azonnal igénybe vehető szolgáltatás egy előfizetéssel összesen 30 eszközre telepíthető és egy időben három eszközön használható. A Yettel TV három tarifacsomagra fókuszál, amelyek közül a legnagyobban akár 93+3 tévécsatorna is elérhető. A tévéműsorok egy része élőben és felvételről is megtekinthető, megállítható és visszatekerhető – írják.

A Yettel TV a szolgáltató OtthonNet és OtthonNet Pro tarifáival, vagy lakossági számlás hangalapú tarifáival együtt rendelhető meg – az otthoni tévézéshez szükséges stabil hálózati élmény érdekében a Yettel az előbbieket ajánlja. A szolgáltatás tarifacsomagtól függően már akár havi 2000 forintos havidíjtól elérhető, és az ügyfelek rugalmasan átválthatják meglévő csomagjukat egy másikra, akár egy sorozat vagy bajnokság kedvéért. A Yettel TV S, M és L csomagokban a legnépszerűbb csatornák mellett megtalálhatók az RTL+ Active és a TV2 Play Prémium streamingszolgáltatások is. Az HBO Max pedig kedvezményes áron megvásárolható a legnagyobb, Yettel TV L csomag mellé.

 

Fotó: Glenn Carstens-Peters/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA