Az ország 37. leggazdagabb embere lesz a következő Nagy Ő

Tejszínhub

A szerdai Tényekből kiderült: Tóth Dávid és Árpa Attila után 2023-ban Jákob Zoltán milliárdos üzletember keresi majd a szerelmet a TV2 párkeresőjében, A Nagy Ő-ben. A Crystal Nails alapító-tulajdonosának becsült vagyona 43 milliárd forint, jelenleg ő az ország 37. leggazdagabb embere – írja a 24.hu.

 

„Szerelemben szerencsés vagyok, főleg azért, mert könnyen szerelembe esek, ami nem egy pozitív tulajdonság, de amikor benne vagyok, akkor mindent beleadok, és nagyon jó szokott lenni. Nyilván ebből következik az is, hogy volt már több. Amikor vége van, akkor nem azt gondolom, hogy az egész rossz volt vagy nem tetszik visszagondolva, hanem a jó részeket mindig értékelem, és azt őrzöm meg magamban” – nyilatkozta Jákob, akinek csak a szerelem hiányzik az életéből. Azt mondja, azért vállalta el a műsort, mert szeretne mindent kipróbálni az életben.

Az üzletembernek nagyon fontos a humor, a jó hangulat, és mivel szeret nyüzsögni, olyat párt keres, aki tud ezzel együtt élni. „Nagyon sokat utazom, havonta tíz napot, legtöbbször egyedül. Úgyhogy aki szeretne A Nagy Ő lenni nekem, az szeresse az egzotikus utakat. Remélem, hogy van ilyen!”

A milliárdos azt szeretné, hogy valaki ne a pénze miatt szeresse, hanem azért, amilyen valójában. Ennek kivédésére vannak taktikái.

„Elég nagy rutinom van már benne. Mindig oda terelem a beszélgetést, hogy nagyon hamar kiderüljön. De most azért jó ez A Nagy Ő, mert ez egy próbája lesz ennek az egésznek, úgyhogy mindenki láthatja, hogy próbálom én ezt kiszűrni. Nagyon sokszor sikerül, de nagyon sokszor nem.”

 

Fotó: zoltanjakob.hu

 

SOCIAL MEDIA