Elismert szakemberek a Mazars új partnerei

Karrier

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat bejelentette, hogy Molnár Andreát és dr. H. Nagy Dánielt partnerré nevezték ki.

 

Molnár Andreát a 15 évet meghaladó elkötelezett és eredményes munkája, valamint több, közérdeklődésre számot tartó gazdálkodó könyvvizsgálatának elismeréseként nevezte ki a Mazars-csoport. H. Nagy Dániel adótanácsadó az elmúlt években oroszlánrészt vállalt a Mazars Adó- és jogi szolgáltatások üzletág üzleti és szervezeti fejlesztésében – írják.

Molnár Andrea (a nyitóképen), aki pályakezdőként csatlakozott a Mazars budapesti irodájához, számos helyi és nemzetközi vállalat könyvvizsgálatáért felelős, a nemzetközi auditok, konszolidáció és átalakulás terén átfogó szakmai ismeretekkel rendelkező bejegyzett könyvvizsgáló, valamint ACCA-tag. Bejegyzett könyvvizsgálóként biztosítói, IFRS- és kibocsátói minősítéssel rendelkezik, vezetőként pedig Audit- és tanácsadási üzletágunk minőség-ellenőrzési és kockázatkezelési folyamataiért felelős. Minőségellenőri szerepet is betölt a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál és a nemzetközi Mazars-csoportnál, mindezek mellett a Könyvvizsgálói Közfelügyeleti Hatóság szakértője.

Dr. H. Nagy Dániel

Dr. H. Nagy Dániel 2016-ban csatlakozott a Mazars magyarországi irodájához, szenior adómenedzserként erősítve a Mazars csapatát. Partneri kinevezése jelentős szakmai sikereinek, valamint a Mazars-brand ismertségének növelését célzó helyi és regionális szintű aktív üzletfejlesztési és marketingtevékenységének elismerését jelenti. H. Nagy Dániel képviseli a Mazars-t a nyilvánosság előtt, hiszen a magyar és nemzetközi adózással kapcsolatos széles körű ismereteinek köszönhetően állandó szereplője a neves gazdasági médiumoknak. 2022-ben a Mazars-csoport és a londoni King’s College közös szervezésében tartott LL.M-képzésen mesterfokozatot szerzett nemzetközi adójogi területen. A Mazars új partnere a cég hazai iroda online adóhírlevelének szerkesztője, valamint a közép- és kelet-európai régió 22 országának adókörnyezetét bemutató Mazars CEE Tax Guide kiadvány koordinátora is.

 

SOCIAL MEDIA