Dollármilliós autócsodák a Kardashian-Jenner család garázsából

Tejszínhub

A Kardashian-Jenner család a Forbes becslése szerint 2 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik. Minden a luxusról szól, nemcsak otthonaik, de az öltözködésük és az életmódjuk is felfoghatatlan. Az autógyűjteményük esetében is hasonló a helyzet.

 

  1. Kris

A híres mama dollármilliókat költött saját impozáns gyűjteményére. Vérbeli autó-őrült, gyakran ő az, aki mindenki más előtt jut hozzá a legújabb modellekhez. A magának vásárolt modellek mellett ajándékba is kapott néhányat gyermekeitől, például egy tűzpiros Ferrari 488-at vagy egy 1950-es Ford Thunderbird-öt.

  1. Kourtney

Akár hisszük, akár nem, a legidősebb Kardashian-nővér egymillió dolláros gyűjteménye elenyésző családjához képest. A háromgyerekes anyukának azonban nincs miért szégyenkeznie. Legdrágább kocsija egy Rolls-Royce Dawn, testvérei közül pedig ő az egyetlen, aki Aston Martint vezet. A garázsában lapul még egy Ferrari F430, egy Bentley Continental GT és egy Range Rover Vogue is.

  1. Kim

Az egyik leghíresebb Kardashian nővér nem csak életkorával, de 3,8 millió dollár értékű garázsával is a második helyet foglalja el a családban. Flottájában az öt Maybach limuzin mellett olyan ritkaságok találhatók, mint például egy Mercedes SLR McLaren, amiből mindössze 2157 darabot gyártottak. Lamborghini Urusát pedig kívül-belül plüss anyaggal burkolta saját ruházati márkájának reklámozására.

  1. Khloé

Hogy ne maradjon le testvéreitől, Khloé 2,2 millió dolláros gyűjteményében olyan gépcsodák találhatók, mint a Ferrari, a Bentley, a Rolls-Royce, a Lamborghini, a Porsche és a Range Rover modelljei. Utóbbiból ráadásul több is.

  1. Kendall

Kendall – testvéreivel ellentétben – rajong a klasszikus modellekért. Garázsának egyik gyöngyszeme az 1957-es Chevrolet Corvette Convertible, amit születésnapjára kapott, természetesen felújított motorral és teljesen eredeti belsővel. Egy V8-as motorral szerelt, emiatt erősen átalakított 1965-ös Ford Mustang Convertible, egy Ferrari 488 Spider, egy Rolls-Royce Wraith és egy G Mercedes is áll a garázsában.

+1 Kylie, a 6 millió dolláros baby

A legnagyobb flottával rendelkező legfiatalabb Jenner lány úgy gyűjti a verdákat, mint más a táskákat. Pletykák szerint pedig vett már azért autót, mert az jól passzol a ruhájához. A körülbelül 6 millió dollárra becsült flottájában több Lamborghini, Rolls-Royce és Mercedes-Benz is található. Egyedi Cullinanjának belseje teljesen rózsaszín, tetőkárpitja csillogó, a vezetőoldali ajtó alján pedig a ‘Stormi anyukája’ gravírozás olvasható.

 

SOCIAL MEDIA