A Márkamonitor rádióműsorának mai vendége Tollas Attila

Kiemelt Márkák

Mai vendégem Tollas Attila, a SPAR regionális beszerzési csoportvezetője, aki évekig dolgozott stratégiai marketingtanácsadóként és trénerként. Jelenleg a SPAR két nagy programjáért, a Hungarycool termékversenyért és a Régiók Kincseiért felelős.

 

Valószínűleg sokan hallottak már a Hungarycool versenyről. Most áttekintjük ennek a történetét, megbeszéljük, miért is indította el a SPAR négy évvel ezelőtt. Közelebbről is megnézzük az idei versenyt: hogy néz ki a lebonyolítás folyamata, melyek a főbb szabályok, milyen kategóriák vannak? Mi történt eddig, hogyan folytatódik ezután, mikor lesz eredményhirdetés?

Ez a verseny azonban nem ér véget az eredményhirdetéssel, ami utána jön, az legalább olyan fontos. Hogyan lesz a nyertes pályázóból beszállító? Csak néhány hívószó előzetesen: mentorálás, SPAR Beszállítói Akadémia. Beszélünk a korábbi nyertesekről is. Megtudjuk, miért jó nekik elindulni, és megismerünk néhány sikertörténetet.

Az idei verseny tehát elindult, de hogyan tovább? Vendégünk ad pár jó tanácsot azoknak, akik indulni szeretnének. Végül, de nem utolsó sorban megismerkedünk a Régiók Kincsei programmal is.

 

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

 

SOCIAL MEDIA