X-Faktor: Kiderült, kiket visz az élő show-ba ByeAlex és Gáspár Laci

Tejszínhub

Szombat este eldőlt, hogy ByeAlex az Isky & Szkym formációval és Solyom Bernivel, Gáspár Laci pedig Mihályfi Lucával és Serbán Szebasztiánnal indul az élő showba. Ám velük még nem teljes a mentorok mezőnye, ezért vasárnap ByeAlex és Gáspár Laci csapatához is csatlakozik majd egy-egy versenyző.

 

Őket viszi magával Gáspár Laci az Élő show-ba

A mentorok ezúttal két versenyzőnek biztosíthattak helyet az Élő show színpadán, akik döntésüknek köszönhetően egyenes ágon jutottak tovább. Nézd meg, kiket választott csapatába Gáspár Laci!

 

Őket bízta mentortársaira Gáspár Laci

A mentoroknak ezúttal két versenyzőről le kellett mondaniuk, akiknek sorsáról ezt követően már nem ők, hanem mentortársaik döntenek. Nézd meg, kik kaptak egy második esélyt Gáspár Laci csapatából!

 

Tőlük búcsúzott Gáspár Laci a Mentorházban

A mentoroknak ezúttal is meg kellett hozniuk a nehéz döntést és két versenyzőjüket egy lépéssel a cél előtt küldték haza. Nézd meg, kiktől búcsúzott Gáspár Laci az Élő show előtt!

 

Őket viszi magával ByeAlex az Élő show-ba

A mentorok ezúttal két versenyzőnek biztosíthattak helyet az Élő show színpadán, akik döntésüknek köszönhetően egyenes ágon jutottak tovább. Nézd meg, kiket választott csapatába ByeAlex!

 

Őket bízta mentortársaira ByeAlex

A mentoroknak ezúttal két versenyzőről le kellett mondaniuk, akiknek sorsáról ezt követően már nem ők, hanem mentortársaik döntenek. Nézd meg, kik kaptak egy második esélyt ByeAlex csapatából!

 

Tőlük búcsúzott ByeAlex a Mentorházban

A mentoroknak ezúttal is meg kellett hozniuk a nehéz döntést és két versenyzőjüket egy lépéssel a cél előtt küldték haza. Nézd meg, kiktől búcsúzott ByeAlex az Élő show előtt!

 

„Mondtam, hogy egy hangutánzó” – Csuka Mónika csalódást okozott a mentoroknak

A versenyző bizonyítani szeretett volna Gáspár Lacinak, de legalább annyira ByeAlexnek is, aki eddig a legkritikusabb volt vele. Produkciójával azonban nem sikerült meggyőznie a mentorokat. Bár Laci elszomorodott, Erika és Alex úgy gondolták, Mónika ezzel az előadásával megkönnyítette mentortársuk számára a döntést.

 

„Kritikán aluli volt” – Gáspár Laci felhúzta magát Szalai Liza produkcióján

A versenyző előadása után a mentorok egyetértettek abban, hogy Liza hangszíne különleges, technikailag azonban még nem készült fel az X-Faktorra. Laci nem is leplezte felháborodását, Peti pedig egyáltalán nem értette, hogyan juthatott el idáig a fiatal versenyző.

 

Szeretnék vele együtt dolgozni” – Gáspár Lacit meggyőzte Serbán Szebasztián előadása

Bár a produkció előtt Alex még sajnálta, hogy átegendte a fiatal fiút Gáspár Lacinak, Szebasztián dalválasztása megerősítette benne, hogy korábban jól döntött, mivel mentortársa sokkal jobban illett a versenyző mellé. Laci pedig nem tagadta, hogy szívesen együtt dolgozna a sráccal.

 

„Elkapott egy jó pillanatot” – Helfy Alexa produkciója meglepte a mentorokat

Laciék nagy reményekkel várták Helfy Alexát, mivel eddig nagy erővel menetelt előre a mezőnyben. A dalválasztás alapján Peti azt gondolta, Alexa odapirít majd az előadásával, és bár nem így történt, mentora elismerte, hogy megvolt a maga pillanata a dalban.

 

„Én ezek után is szeretem őt” – Gáspár Laci kiállt Mihályfi Luca mellett mentortársaival szemben

Laci Mihályfi Lucában látta még legnagyobb esélyesét, nemcsak az Élő show-ba jutás terén, de úgy érzi, a fiatal lánnyal akár meg is nyerheti a 2022-es X-Faktort. Luca mentorházas produkciója után állva tapsolt, annak ellenére is, hogy mentortársai nem voltak lenyűgözve a fiatal lány teljesítményétől.

 

„Ez oszt levitte a borostát” – Fülöp Denisa produkciója megosztotta a mentorokat

Puskás-Dallos Peti szerint a 16 éves lány elvitte a show-t Laci versenyzői közül, ezt a véleményt pedig Erika is osztotta. A lány mentora azonban elégedetlen volt, mivel Denisa hangja ismét csak a dal második felére érkezett meg igazán, ami szerinte egy olyan hiba, amit nem lehet tanítani.

 

„Igazából egy srác van, aki tud zenélni a zenekarban” – Puskás Peti kemény kritikával illette a LongStoryShort! produkcióját

A zenekar ByeAlex egyik kedvenc dalát adta elő a Mentorházban, amivel sikerült is meggyőzniük őt. Peti viszont úgy gondolta, hogy az énekes „be volt tojva”, de Alex ennek ellenére is úgy érezte, hogy többet is ki tudna hozni a srácokból.

 

„Ez a refrén egy sláger” – Puskás Peti és Gáspár Laci beleszeretett Isky & Szkym saját dalába

A versenyzők saját dallal próbálták beénekelni magukat a mentorok szívébe, ami Gáspár Lacinál és Puskás Petinél működött is, szerintük a srácok színpadra termettek és máris slágert írtak. Erika azonban alig hitt a fülének, amikor meghallotta mentortársai véleményét. Nem is hagyta annyiban a dolgot és megpróbálta észhez téríteni Alexet.

 

„Ez a lány veled győzhet” – Sophia Khan levette a lábáról Gáspár Lacit

Bár ByeAlex nagyon szereti versenyzőjét, szakmailag elégedetlen volt a lány produkciójával, amivel Peti is egyetértett. A hibáktól függetlenül Erika teljesen elérzékenyült, Laci pedig – maga ellen beszélt ugyan – de őszintén kimondta, szerinte meddig juthat mentortársa Sophie-val az Élő show-ban.

 

„Ezt benézted” – Gáspár Laci lebeszélte ByeAlexet Váradi Ábelről?

Váradi Ábelben egyszer sem csalódott mentora, sőt egyfajta személyes kattanásának gondolja a fiút, amiért kissé tartott is attól, hogy elfogult a produkcióival kapcsolatban. A versenyző ezúttal nem saját dallal érkezett, a dal elején viszont mentorától azonnal elhangzott a dícsérő szó: Tökéletes. Egyedül Laci érezte úgy, hogy Alex hibázott.

 

„Meggyőztök folyamatosan, hogy nem jó versenyzőim vannak” – ByeAlex kétségbeesett Dankó Tünde előadása után

Dankó Tünde mentora dalával szeretett volna tovább menetelni az Élő show-ba, azonban az előadás után a mentorok egyöntetűen úgy gondolták, hogy Tünde nem tud énekelni. Az egyre inkább halmozódó kritikák hallatán Alex teljesen kiborult, mert úgy érezte, rossz döntést hozott.

 

„Egy pillanat alatt eltemettetek egy versenyzőt, akinek eddig állva tapsoltatok” – ByeAlex megvédte Solyom Bernadettet

ByeAlex versenyzőjéért megőrültek a mentorok a Táborban, azonban a Mentorházban csalódást okozott produkciójával. Bár Herceg Erika próbálta menteni a helyzetét azzal, hogy a magyar dalválasztással voltak problémái, ez Alexet még inkább elbizonytalanította. Bár azt is hozzátette, hogy akár egy hét alatt is sokat tudna fejlődni a versenyző a segítségével.

 

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

SOCIAL MEDIA