Az őszi focivébére újít be a Hisense

Kiemelt Márkák

A nappaliba hozza el a katari focivébé mérkőzéseit a Hisense legújabb, U7HQ névre keresztelt szériája, amely a 2022-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos modelljeként debütál.

 

A Hisense Quantum Dot Colour technológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ráadásul a gyártó az úgynevezett zónás direkt LED háttérvilágítás-szabályozási és színkezelési technológiával látta el a készüléket, hogy az még intenzívebb vizuális élményt nyújtson.

 

Stadion-élmény a nappaliban

Az U7HQ modell 120 Hz-es natív képfrissítési frekvenciával rendelkező panelt kapott és külön sportmóddal rendelkezik, MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) technológiája pedig a mozgó objektumokhoz igazodó dinamikus algoritmus segítségével biztosítja a szuperéles kontúrokat a gyors mozgású jelenetekhez. A vizuális ingerek mellett a hanghatások maximalizálására a Hisense IMAX Enhanced technológiát használt, amely tovább fokozza a hangzást, így a meccsnézés valóban olyan érzetet kelt, mintha a helyszínen, egy szurkolókkal teli stadionban lennénk.

 

A gamereket is lázba hozza

A gyártó új modellje a sportrajongók mellett a gamereket is lázba hozza: a készülékhez könnyedén csatlakoztatható játékkonzol, laptop vagy PC – a Hisense pedig a HDMI 2.1 portokon keresztül ALLM (Auto Low Latency Mode) és 120Hz VRR (Variable Refresh Rate) funkciókkal segíti legendás győzelmekhez a játékost. Az ULED U7HQ továbbá alacsony képkockaszám-kompenzációs (LFC) technológiával is rendelkezik, amely megakadályozza a kép szétesését és a mozgás elmosódását videójátékok vagy YouTube-ozás közben – ha az adott játék- vagy videóképkocka száma a minimális frissítési gyakoriság alá esik.

 

FIFA a Hisense tévéken

A Hisense a 2022-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos, valamint a FIFA egyik kiemelt támogatójaként idén szeptembertől elhozza a FIFA+ hivatalos applikációt VIDAA-alapú okostévéire. Az alkalmazáson belül a felhasználók élőben nézhetik a vébé mérkőzéseit, továbbá számos egyéb tartalomhoz – köztük közel 40 ezer archív futballmérkőzéshez, interaktív játékokhoz és dokumentumokhoz – is hozzáférnek a jövőben.

Az app bevezetésével a Hisense az első olyan gyártó, amelynek okostévéin működik majd a FIFA+ szolgáltatás – írják.

 

SOCIAL MEDIA