Az LG egy újragondolt élet jövőképét mutatja meg a 2022-es IFA-n

Kiemelt Márkák

Az LG standjára belépve az IFA látogatóit a 97 hüvelykes OLED evo Gallery Edition televízió fogadja. A világ legnagyobb OLED tévéje, a 97 hüvelykes G2 modell az önálló fénykibocsátásra képes OLED technológia képminőségével, mesterségesintelligencia-alapú képfeldolgozási technológiájával és méretével új dimenzióba helyezi az otthoni szórakoztatást.

 

Az LG több vadonatúj nagyképernyős tévéje is helyett kapott az idei IFA standon, köztük a díjnyertes, 88 hüvelykes 8K LG SIGNATURE OLED TV. Szintén a berlini kiállításon lesz látható az LG hatalmas, 136 hüvelykes 4K Micro LED tévéje. Az új szórakoztatóelektronikai megoldás látványos méretben nyújt első osztályú képminőséget, mikrométeres méretű, önálló fénykibocsátásra képes pixelekkel és moduláris kialakítással.

A retro stílusú Flex Arcade zónában az LG standjának látogatói az OLED játékélmény részeseivé válhatnak. A teremben számos játékállomást helyeztek el, amelyeknél új konzolos és régimódi klasszikus játékokat is kipróbálhatnak az érdeklődők az LG legmodernebb OLED tévéin, köztük a világ első hajlékony, 42 hüvelykes OLED készülékén, a vadonatúj LG OLED Flexen. A Flex húszféle pozícióba hajlítható kijelzőt és számos, játékosokra szabott funkciót kínál, így a felhasználók eddig soha nem látott módon alakíthatják saját ízlésükre a játékbeállításokat.

Az LG standjának része a Lifestyle zóna is, ahol a látogatók a vállalat testreszabható termékeinek és szolgáltatásainak széles választékát ismerhetik meg.

Az IFA-n az LG további újdonságokat is kiállít: megtekinthető lesz többek között a vállalat teljes körű cipőápolási megoldása, az LG Styler™ ShoeCase és ShoeCare, a mesterséges intelligenciával felszerelt mosó- és szárítógép modellek, amelyek gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a ruhaápolást, valamint az Aero Furniture: egy asztal formájú légtisztító, amely egyszerre bútor és nagyteljesítményű légtisztítási megoldás. Az IFA-ra látogatók az Ergo Monitor Workstation nevű kiállítótéren az LG legújabb ergonomikus kialakítású, a hatékonyságot támogató kijelzőit, az UltraGear Gaming Monitor Play zónában pedig a játékosoknak szánt képernyők egyre bővülő választékát is megismerhetik – írják.

A 2022-es IFA kiállítás látogatói szeptember 2-6. között személyesen is megismerhetik az Élet, újragondolva koncepciót az LG standjánál.

 

SOCIAL MEDIA