Új sales és marketingigazgató a Matild Palotában

Karrier Kiemelt

Ali Can Demirok lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új sales és marketingigazgatója.

 

2022. júliusától Ali Can Demirok tölti be a Matild Palota sales és marketingigazgatói pozícióját. Ali Can, a Matild Palota kereskedelmi vezetőjeként a palota értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel majd. A szálloda értékesítési és marketing céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketing csapat munkáját a mindennapok során.

A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, de jól beszél franciául is.

Széles körű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról. Nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák, és a revenue management területén. Gyakorlott mentor és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketing csapatot sikerüljön felépítenie és megtartania. Tapasztalatai és eddigi sikerei alapján, Ali Can kinevezése nagyban hozzájárul majd a Matild Palota célkitűzéseinek eléréséhez – írják.

 

SOCIAL MEDIA