Teljesen automatizált mobilparkolásra állt át a Westend – JAVÍTÁS

Piac

Az alábbi hírrel kapcsolatban a Parkl Digital Technologies Kft. a következőt hozta tudomásunkra: Cégünk, a Parkl Digital Technologies Kft. közel két évvel ezelőtt tájékoztatta a sajtót arról, hogy a Duna Plázában bevezetésre került okosparkolási rendszerünk, amelynek köszönhetően Magyarországon elsőként vezettek be jegy-és készpénzmentes parkolási lehetőséget bevásárlóközpontban.

A Westend elismerte a pontatlanságot, és minden olvasótól elnézést kér. Az elsőség a Duna Plázáé, a Westend elsősége csak arra vonatkozik, hogy a jegy- és készpénzmentes parkolást saját applikációján belül valósította meg.

 

Az eredeti közlés: 

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend tette lehetővé a teljesen automatizált, okos mobilitási megoldásokkal bővített parkolás lehetőségét. Mostantól nincs szükség sem papíralapú parkolójegyre, sem aprópénzre, csupán indulás előtt egy egyszeri, gyors applikációs regisztrációt kell teljesíteni.

 

A Westend a digitális transzformáció részeként a papír- és készpénzmentes parkolási folyamatot a már meglévő applikációjába integrálta. Ennek köszönhetően mostanra megvalósult a teljesen automatizált “áthajtásos rendszer”, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a parkolás ügyintézésével és fizetésével egyáltalán ne kelljen foglalkozniuk. Az egyszeri rendszám- és bankkártya regisztráció véglegesen kiváltja a papíralapú parkolójegyeet. A látogatóknak tehát nincs szükségük sorban állásra, pénztárcára, de még a virtuális parkolást sem kell az appon belül lezárniuk, a teljes folyamat érintésmentesen történik.

A Westend applikációban regisztrálás után meg kell adni a rendszámot – akár többet is lehet – és a bankkártya adatokat. A rendszer behajtáskor felismeri a rögzített rendszámot, a sorompó automatikusan nyílik, elindul a parkolás. Kihajtáskor is ugyanígy magától történik minden, a virtuális parkolás árát az app levonja a bankkártyáról.

„Régóta megvolt a szándék a bevásárlóközpont részéről, hogy csökkentse a papírfelhasználást és elősegítse a digitális transzformációt. Tudtuk, hogy milyen magas elvárásaink vannak az érintésmentes parkolási rendszerrel szemben. A hazai mobilitási fejlesztők közül a feladatra egyedül a területtel régóta foglalkozó magyar startup, a Rollet kínált teljes körű megoldást” – mondta Taál János, a Westend projektmenedzsere.

A bevásárlóközpont május 16. és június 30. között 50% parkolási kedvezményt ad azoknak, akik Westend Applikációján keresztül indítják el mobilparkolásukat.

 

SOCIAL MEDIA