Közel félmilliós adomány gyűlt össze az ügynökségi összefogásban

Inspiráció

14 ügynökség és művész összefogásával zajlott 2022. március 16. és 18. között az Ukrajnából menekülő embertársainkat támogató szolidaritási online árverés.

 

A Salt Communications Facebook oldalán lehetett licitálni, amelyre a résztvevő alkotók egy-egy darab grafikát ajánlottak fel a megadott témában. A Salt Communicatons Kft. által indított közös jótékonysági akcióhoz Benedek Levente alkotó, a DEDU Digital Education Kft., az Emerald PR Kft., az eSCom Kommunikációs Ügynökség, a Grafcom Media Kft., a GreenRoom Kft., a Hype&Hyper, a Publicis Groupe Hungary, Szabo Christina alkotó, a Tangram-Budapest Studio Bt., az Uniomedia x mgmuszka, a V.M. Komm Kft. és a VMLY&R Hungary Kft csatlakozott.

A béke tematikájú kreatív munkák aukciójából befolyt 430 ezer forintot a licitálók közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlájára utalták el. A legmagasabb összeggel licitálók a befizetés után nyomtatott formában kapják meg az elkészített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel, amelyet a felajánlók fognak postán kézbesíteni.

 

SOCIAL MEDIA