Hamarosan debütál a Direct One legújabb sorozata

Tejszínhub

A Szingli bolygó – Nyolc történet egy lengyel gyártású 2021-es filmsorozat, amely az online társkeresés jó és rossz oldalairól, buktatóiról, illetve előnyeiről mesél. Mind a nyolc epizódot más-más rendező készítette, így a sorozat a párkeresést, a modern világ nehézségeit nyolc különböző megközelítésben tárja a nézők elé. A romantikus sorozat a Szingli bolygó címmel, itthon is bemutatott mozifilm trilógia televíziós változata.

 

Az önálló történetek szereplői különböző életkorú, származású és eltérő motivációval rendelkező karakterek, akiknek legfőbb céljuk, hogy társat találjanak az online térben. Különböző személyiségek, akiket egyetlen dolog köt össze: a randevúzás azért, hogy megtalálják a szerelmet. Ebben segíti őket a Szingli bolygó nevű társkereső alkalmazás.

A nemzetközi díjakkal is elismert romantikus vígjátéksorozat a CANAL+ Group – M7 együttműködésével készült, ami nemcsak művészi értéket és igazi tartalmat, fordulatos cselekményt jelent, hanem európai kooperációt is. Három rész ugyanis Prágában, Bécsben és Amszterdamban készült helyi szereplőkkel.

 

A Direct One tavaly indított útjára TV csatornáját

A Direct One TV szolgáltató tavaly indította el saját TV csatornáját Direct One néven, ami a Baron Noir című francia politikai thrillerrel kezdte meg a műsorszórást. A Baron Noir premierjét követően a Kemény leckék első két évadával, a ZeroZeroZero első évadával, a Paris Police 1900 első évadával, a Moscow Noir első évadával, a Nox első évadával, valamint Az ötödik első évadával folytatódott.

Az idei év a Bízz bennem első évadával indult, és a Szingli bolygó – Nyolc történet február 14-i, 21:30-as debütálásával folytatódik. A sugárzást követően a Szingli bolygó – Nyolc történet epizódjai megtekinthetők a Direct Now alkalmazásban is, ahol visszanézhetők, megállíthatók és újranézhetők.

 

SOCIAL MEDIA