Nagyzenekar húzza el a South Park nótáját

Márkák

A South Park magyar szinkronnal érkező 25. szezonja egy fantasztikus nemzetközi promóval érkezik a képernyőkre, amelyben egy broadwayi zenekar dolgozza fel az ikonikus betétdalt. Így a nézők egy grandiózus hangulatébresztővel készülhetnek Stan, Kyle, Kenny és Cartman új, polgárpukkasztó kalandjaira.

 

Sosem volt idegen a South Park világától, hogy zeneileg odategyék magukat a készítők – sőt, a Nagyobb, hosszabb és vágatlan című egész estés mozifilm egy hamisítatlan musicalként írta be magát a filmtörténetbe. A 25. évad kapcsán érkező promóvideókban ismét a hangjegyek kapták a főszerepet: a legendás főcímzenét nagyzenekari kíséretben hallhatjuk pacsirtatorkú vokalisták előadásában. A négy coloradói negyedikes pedig páholyból nézheti az előadást, melyet a végén egy stílusukhoz méltó alfarhanggal koronáznak meg.

A South Park jó ideje nem jelentkezett teljes szezonnal, és tulajdonképpen a világjárvány alatt érkező epizódok – például a Járványügyi és Oltásügyi különkiadások – jelentették a rajongók számára a 24. évadot. Most azonban megérkezett a folytatás: a szatirikus animáció pedig továbbra sem rest gúnyt űzni a korszellemből.

 

SOCIAL MEDIA