A Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián elbúcsúzott

Tejszínhub

Az énekes Nagy Sanyival párban főzött egész nap, azonban a végső párbajon alulmaradt, így a zsűri döntése alapján el kellett hagynia a konyhát.

 

Tóth Vera és Schobert Norbi duója azonban az egyenes ágú középdöntőért párbajozott, ahol a kóstolást követően az énekesnő bizonyult jobbnak, így ő A Konyhafőnök VIP új évadának első középdöntőse!

A versenynap kezdetén Rácz Jenő párba rendezte versenyzőit, erre az alkalomra várt Fördős Zé! Legendás csengője így végre visszatérhetett a zsűripultra!

Az első főzés során a hírességek egy egész lazaccal találták szembe magukat, de a zsűri tovább csavart a feladaton: a lazacot három különböző étel formájában kellett bemutatniuk. Fördős Zé búrája alatt egy lazacburger volt, kétszer sült hasábburgonyával, házi bucival. Rácz Jenő búrája sushit takart, amit kétféle ízben várt el a séf. Sárközi Ákos előtt pedig egy lazacos quiche hevert, amit mártogatós szósszal kért a VIP-szakácsjelöltektől.

A második feladatban nem volt mézes-mázas a hangulat, pedig mézes alapú sütiket készítettek a hírességek, rögtön háromfélét! 20 darab mézes puszedlit, mézes krémest és 20 darab mézeskalácsot kért a zsűri a pároktól. A sütés során kispadra került Uszkó Laci. Osvárt Andi és Rába Timi Muri Enikőt és Uszkó Lacit hátráltatta a 10 perces kispadra ültetéssel, de a páros megúszta a veszélyzónát. Zámbó Krisztián és Nagy Sanyi párosa teljesen elveszett a feladatban, párosuknak párbajjal kellett szembenéznie. A párbajon a kiesés és a továbbjutás kérdését is egy tökéletes cézár saláta döntötte el.

Rácz Jenő csapatának utolsó elődöntős napján kiderül, kik azok, akik folytathatják a versenyt a középdöntőben, A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

 

Tóth Vera: „Nem tudtam, hogy meddig mehetek el Norbinál”

 

Zámbó Krisztián kiakadt Schobert Norbiékra

 

Schobert Norbi a receptre és Rácz Jenő séfre sem hallgatott

 

Osvárt Andrea megszívatta Muri Enikőt és Uszkó Lacit

 

Egymásnak feszült Nagy Sanyi és Zámbó Krisztián

 

Schobert Norbi rákapott a cukorra?

 

Párbaj döntötte el, hogy kinek kell végleg levennie a piros kötényt

 

A Konyhafőnök VIP hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok

Instagram: @akonyhafonok

 

SOCIAL MEDIA