RTL Magyarország: Disney-filmekkel köszön el a nyár

Tejszínhub

Örökzöld rajzfilmklasszikus, aktuális nagy kedvenc és modern élőszereplős feldolgozás is lesz a Disney – A nagy hercegnő ünnepség keretében az RTL Klubon és a Coolon a nyár utolsó hétvégéjén. Em  ellett nem akármilyen nyereményjáték is indul csupa értékes Disney-nyereményekkel.

 

Kicsiknek és nagyoknak nyújtanak felhőtlen szórakozást az augusztus 28-án és 29-én bemutatásra kerülő Disney-filmek a Disney – A nagy hercegnő ünnepség keretében. A nyár utolsó szombatján a Cool a Hamupipőke legújabb feldolgozását hozza el a nézőknek Cate Blanchett és Lily James főszereplésével. A Kenneth Branagh rendezésében készült klasszikus mese élőszereplős feldolgozása a fiatal Ella történetét meséli el, akinek szülei váratlan halála után hirtelen egy kegyetlen mostohával kell szembenéznie. Amikor találkozik egy jóképű idegennel az erdőben, Ella nem sejti, hogy egy álruhás herceggel sodorta össze a sors. A herceget az a Richard Madden alakítja, akit nem csak a Trónok harcából ismerhetnek a nézők, de a Testőr című sorozat címszerepéért korábban Golden Globe-díjban is részesült.

Az RTL Klub mindjárt három hercegnős filmet is bemutat augusztus utolsó vasárnapján: a nagy klasszikus A kis hableány, az országos televíziós csatornán elsőként látható örök kedvenc Jégvarázs 2., valamint az Amy Adams, Susan Sarandon, Patrick Dempsey és James Marsden főszereplésével készült Bűbáj az egész családnak kikapcsolódást kínál a nyár utolsó hétvégéjén.

És ez még nem minden, hiszen a népszerű Disney-filmek mellett nem akármilyen nyereményjáték is indul a Disney – A nagy hercegnő ünnepség hetében, ahol értékes Disney-ajándékokkal gazdagodhatnak a szerencsés nyertesek. A játékos kedvűek az rtl.hu oldalon találják a nyereményjáték kérdéseit az augusztus 24-29. közötti időszakban, a minden kérdésre helyesen válaszolók között pedig rögtön hat ajándékcsomagot is kisorsol az RTL Magyarország. Érdemes játszani, hiszen öt szerencsés nyertes egy Disney Hercegnő Jégvarázs babából és könyvből álló összeállítással gazdagodik, a fődíj pedig nem más, mint egy értékes Disney Hercegnő babaházból, babából és könyvből álló ajándékcsomag.

 

Hamupipőke – augusztus 28-án 20.45-kor a Coolon.

A kis hableány – augusztus 29-én 16.00-kor az RTL Klubon.

Jégvarázs 2. – augusztus 29-én 19.00-kor az RTL Klubon.

Bűbáj – augusztus 29-én 21.05-kor az RTL Klubon.

 

A nyereményjáték itt érhető el.

 

 

SOCIAL MEDIA