RTL Klub: Július 19-én indul a Házasodna a gazda!

Tejszínhub

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 4. évada nyár közepétől minden hétköznap este lesz látható a csatornán.  Az epizódok az RTL Most+ platformon is megtekinthetők.

 

Július 19-től az RTL Klubon négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Viki, Gergő, Zoli és Pista gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét. Az idei évadban Pista gazda 60 évesen vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt. A rapid randikon pedig lesz olyan gazda, akinek a lélegzete is eláll, annyi jelentkező érkezik hozzá.

A műsorvezető, Nádai Anikó most is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

 

Házasodna a gazda, július 19-től minden hétköznap az RTL Klubon! A műsor epizódjai az RTL Most+ platformon is megtekinthetők.

RTL Most+ kódját kérje szolgáltatójától. A szolgáltatók listáját az alábbi linken érheti el: www.rtl.hu/mostplusz

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

SOCIAL MEDIA