Jön A Konyhafőnök-család legújabb tagja: Dzsungeltúra Armandóval!

Tejszínhub

Május 1-től a Konyhafőnök bemutatja a legutóbbi civil széria győztesének, Armando Mundaraínnak és versenytársának, Ötves Jánosnak legújabb közös kalandjait. Egzotikus főzések, egzotikus utazás kizárólag az RTL Most+-on! 

 

A Konyhafőnök legújabb spin-offja, a Dzsungeltúra Armandoval (gyártó: Solaz Media), 16 részes reality és főzőshow, amelynek első 6 epizódja – Receptek a dzsungelből- a két cimbora gasztronómia, míg további epizódjai – Armando a dzsungelben -, a vadonban átélt kalandjaikat tárja a nézők elé.

A venezulai származású Armando első kézből mutatja be magyar barátjának a karibi-latino életérzést, egyenesen Costa Ricából. A fiúk mindent maguk szereznek be főzéseikhez: bálnák között horgásznak az óceánban, kakaóbabot szednek, helyi farmokat látogatnak meg egzotikus alapanyagokért és a dzsungel közepén alszanak, ahol a természet megmutatja igazi arcát.

A Konyhafőnök veteránok főznek óceánparton, a dzsungel közepén és megannyi gyönyörű, természeti kincs közelében. Hogyan viseli egy erdélyi srác a Costa Rica-i dzsungelt, mit szól a Csendes-óceán látványához, eszik-e termeszhangyákat és látott-e már az élelmiszerboltokon kívül is ananászt? Mindez kiderül az egzotikus környezetben felhőtlen szórakozást ígérő és ínycsiklandó karibi ételeket bemutató Dzsungeltúra Armandoval részeiből, május 1-től az RTL Most+-on, ahol az exkluzív tartalom első hat 6 részét Receptek a dzsungelből címmel tekinthetik meg, majd május 15-től érkeznek a streaming platformra az Armando a dzsungelben részei is.

További információk az RTL Most+-al kapcsolatban: https://rtl.hu/rtlmostplusz

Jön a Dzsungeltúra Armandoval az RTL Most+-on!

 

SOCIAL MEDIA