A Nagy szám 9. évadzáró epizódjában Falusi Mariann és Balogh Levente énekelte el élete meghatározó nagy számát

Tejszínhub

Falusi Mariann megosztott egy családi titkot a Nagy szám stábjával, megmutatta balatoni házukat, ahol még sosem járt kamera, mesélt édesapja haláláról és párja elvesztéséről is. Felidézte azt is, hogyan alakult meg a Pa-dö-dő. Balogh Levente először állt kamerák elé három lányával közösen, mesélt arról, mire tanította meg édesapja, de arról is, hogy mindig olimpiai bajnok akart lenni, semmi más. Megosztotta a Nagy szám stábjával szerelmi csalódásának történetét és Luís Figo egy általa őrzött ereklyéjét is megmutatta. Az epizód visszanézhető az RTL Most felületen. Hivatalos oldal: rtl.hu/nagyszam

 

 

Falusi Mariann Nagy száma! – Halleluja (Fáy Miklós)

A magyar nyelvű Halleluját Falusi Mariann körülbelül egy évtizede énekelte el először. Sárik Péter zongoraművésszel készítették el hozzá az akusztikus változatot, akivel rendszeresen fellépnek. A magyar szöveget pedig Mariann barátja, a filmkritikus és a Csillag Születik egykori zsűritagja, Fáy Miklós írta.

 

Balogh Levente Nagy száma! – Micimackó (Republic)

Balogh Levente esküvőkön, céges partikon már többször előadta a Micimackót. Ez a dal a fiatalkori vállalkozó önmagára emlékezteti Leventét, akinek élete számát Rakonczai Imre  kíséri zongorán.

 

Falusi Mariann:

Mi köze van Falusi Mariannak I. Lipót Habsburg császárhoz?

Falusi Mariannt elkísértük balatoni nyaralójába, ahol eddig még nem járt stáb. A szekrényekből előkerült a Falussy család címere, ugyanis Mariann nemesi családból származik. Gyerekkorában még ő is két s-sel és y-nal írta a nevét, ennek azonban mostanra már nyomát sem lehet találni. Hogy miért? Kiderül a videóból!

 

Falusi Mariann csaknem 40 év után tér vissza oda, ahol édesapja halála óta nem járt

Majdnem négy évtized telt el azóta, hogy Falusi Mariann abban a pesti házban járt, ahol gyerekkora nagy részét töltötte. Akkor édesapja halála után döntött úgy, hogy nem tér vissza oda, most a Nagy szám stábja kedvéért kivételt tett.

 

Falusi Mariann párja egy félreértés miatt vetett véget az életének 21 évvel ezelőtt

Falusi Mariann beengedte a Nagy szám stábját szentendrei otthonába, amit kutyájával, Petivel oszt meg. Az énekesnő arról a 21 évvel ezelőtti tragédiáról is beszélt, amikor volt szerelme egy félreértés miatt levetette magát az Árpád hídról.

 

Ilyen gyerek volt Falusi Mariann

Falusi Mariannt általános iskolájának padjába is visszaültettük, osztálytársával, Szatmári Lászlóval. A férfi azt is elárulta, hogy nemcsak ő volt oda a gyönyörű, szőke hajú kislányért, hanem egy egész osztálynyi fiú. A színésznővel gyerekkori otthonát is meglátogatta a Nagy szám stábja, ahol a régi szomszédok árulták el, hogy milyen gyerek volt Falusi Mariann.

 

Gálvölgyi János csupán 23 éves volt, amikor megismerte Falusi Mariannt

Falusi Mariann és Gálvölgyi János barátsága egészen a Ki mit tud című tehetségkutatóra datálódik, ahol Gálvölgyi műsorvezetőként, Mariann pedig tehetséges énekesnőként próbálgatta szárnyait. A két híresség a Nagy szám stábja előtt nosztalgiázott, Mariann azt is elárulta, hogy milyen volt a kubai nyereményút.

 

Presser Gábor kérésére találkozott először Falusi Mariann és Lang Györgyi

Presser Gábor 36 évvel ezelőtt a Vígszínház zenei vezetője volt és a Rémségek kicsiny boltja című előadás előkészítése során találta meg Lang Györgyit és Falusi Mariannt, akik azóta elválaszthatatlan páros lettek. Na de ki találta ki a Pa-dö-dő-t?

 

 

Balogh Levente

Balogh Levente először a Nagy szám stábja előtt állt kamerák elé három lányával

Balogh Levente a lányaival még soha nem szerepelt együtt semmilyen műsorban, óvja őket a nyilvánosságtól, legalábbis nem kényszerít rájuk semmit. Az első házasságából született három gyermekével egy Kecskeméthez közeli családi birtokon fogadták a Nagy szám stábját.

 

Első nagy szerelmi csalódásáról beszélt Balogh Levente

Az iskolás évek alatt nem csak a sport és a tanulás, hanem a szerelem is rátalált Balogh Leventére, aminek szerencsétlen lett a kimenetele. Hogy miért? Kiderül a videóból!

 

Balogh Levente Luis Figo mezét is őrizgeti ásványvíz birodalmában

Rengeteg ereklye található Balogh Levente ásványvíz birodalmában az egyik például Luis Figo meze. A sportoló két évig dolgozott az üzletembernek, ő volt az első világsztár, aki magyar reklámban szerepelt.

 

Balogh Levente olimpiai bajnok akart lenni és semmi más, ám helyette az ország egyik leggazdagabb embere lett

Kevesen tudják, hogy Balogh Levente 17 éves koráig válogatott sportoló volt, azonban rajta kívülálló okok miatt nem vitték ki az Európa-Bajnokságra. Az üzletember a Nagy szám stábjának beszélt először összetört álmáról.

 

Erre tanította meg édesapja Magyarország egyik leggazdagabb emberét

Balogh Levente édesanyjától a temperamentumát, édesapjától pedig a kitartását örökölte és az apukájától megtanulta azt is, hogy minden forintot és minden sikert meg kell becsülni az életben. Így azt is, hogy Daciával járnak.

 

SOCIAL MEDIA